Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Canapele Extensibile

Yves

Brațele largi ale lui Yves înconjoară cadrul oferind suport moale. O canapea confortabilă și cochetă, care aduce o senzație de bunăstare în orice cameră.

Spike

Stabilă, solidă și cu o puternică prezență. Brațele largi și pernele moi fac din Spike un excelent aliat împotriva stresului zilnic.

Efron

Comoda Efron este un element indispensabil pentru cei care doresc să amplifice relaxarea la maximum. Sub perna de șezut ascunde un compartiment de depozitare excelent pentru a obține spațiu suplimentar în care să păstrați plapume și perne.

Mick

Design geometric, materiale moderne ușor de curățat, atenție la detalii. Mick oferă o soluție în pas cu ultimele tendințe.

Amadeus

Amadeus este canapeaua extensibilă modulară, elegant minimală. Tivuri vizibile, în aceeași nuanță sau în contrast. Spătar cu spațiu intern pentru perne, brațe reduse și perne confortabile. Amadeus îmbină în fiecare detaliu estetica și funcționalitatea.

Mai multe variante disponibile:

Carter

Carter este inspirat de forma unei scoici: o idee dulce în care să te lași purtat, imaginându-ți următoarele vacanțe la mare.

Jack

Formele fascinante cu gust futurist. Cu personalitatea sa hotărâtă, a cucerit pe toată lumea. Cordonul caracteristic este o notă de stil care conturează în contrast liniile acestei canapele extensibile, evidențiind designul său unic.

Madison

Madison are un design geometric, folosește materiale moderne ușor de curățat și acordă atenție detaliilor de finisare. Se adresează nevoilor unui public care iubește să trăiască într-o casă în mișcare, transformând-o la nevoie.

Nixon

Elegant, dar sobru. Discret, dar cu o imagine exclusivă. Nixon adaugă fiecărui mediu o notă de stil fără a introduce detalii excesive, cu linii curate și ușoare.