Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Canapele Extensibile

Sfera

Cu brațele curbate care conferă eleganță și atenție la detalii, această canapea armonioasă și moale este ideală pentru relaxare. Oferă variante fixe, de colț și cu funcție de înclinare, care pot coexista în aceeași compoziție de colț. Este disponibilă în piele, material textil sau microfibră, iar versiunile sale de colț optimizează spațiul și ascund o pat confortabil în interior.

Quadra

Cu proporții clasice dar totuși moderne, această canapea este concepută pentru medii discrete. Este esențială până în punctul în care conține un pat confortabil cu o saltea înaltă de 13 sau 16 cm (ultima doar pentru versiunile cu 2 ½ și 3 locuri) care se integrează perfect în zona dvs. de zi.

Alfa

Alfa este cel mai liniar model din colecție. Caracterizat prin linii riguroase și minimaliste, este perfect pentru orice mediu rezidențial.

Dafne

Din mâna lui Daniele della Porta vine ‘Dafne’, o canapea cu un design modern și linii sinuoase și rotunjite, capabilă să-și schimbe aspectul fără a face compromisuri. Numele său se potrivește cu cel al nimfei care a preferat să se transforme într-o plantă de dafin în loc să cedeze iubirii nedorite.

Kubic

Designul liniar, gustul estetic rafinat și accesoriile originale și funcționale definesc colecția NIGHT & DAY. O linie de canapele ușor de transformat în paturi și spații de depozitare funcționale.

Mai multe variante disponibile:

Move și Twist

Canapele transformabile în paturi complet detasabile, construite pe structuri cu plase sudate electric pentru deschidere ușoară:

  • MOVE cu saltea de 12 cm
  • TWIST cu saltea de 17 cm

Mai multe variante disponibile:

Kendo

Designul linear, gustul estetic cercetat și accesoriile originale și funcționale definesc colecția NIGHT & DAY. O linie de canapele ușor de transformat în paturi și spații de depozitare funcționale.

Mai multe variante disponibile:

Break

Canapele din colecția SWAP AND CHANGE se transformă în paturi confortabile printr-un gest simplu. Deschiderea este ușurată de o mânere retractabilă, confecționată din același material ca și canapeaua, plasată între cele două perne de spătar.

Modelele din această colecție răspund nevoilor individuale estetice și de spațiu, datorită opțiunii de a alege bracioli.

Mai multe variante disponibile: