Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Canapele Extensibile

Sfera

Cu brațele curbate care conferă eleganță și atenție la detalii, această canapea armonioasă și moale este ideală pentru relaxare. Oferă variante fixe, de colț și cu funcție de înclinare, care pot coexista în aceeași compoziție de colț. Este disponibilă în piele, material textil sau microfibră, iar versiunile sale de colț optimizează spațiul și ascund o pat confortabil în interior.

Quadra

Cu proporții clasice dar totuși moderne, această canapea este concepută pentru medii discrete. Este esențială până în punctul în care conține un pat confortabil cu o saltea înaltă de 13 sau 16 cm (ultima doar pentru versiunile cu 2 ½ și 3 locuri) care se integrează perfect în zona dvs. de zi.

Alfa

Alfa este cel mai liniar model din colecție. Caracterizat prin linii riguroase și minimaliste, este perfect pentru orice mediu rezidențial.

Dafne

Din mâna lui Daniele della Porta vine ‘Dafne’, o canapea cu un design modern și linii sinuoase și rotunjite, capabilă să-și schimbe aspectul fără a face compromisuri. Numele său se potrivește cu cel al nimfei care a preferat să se transforme într-o plantă de dafin în loc să cedeze iubirii nedorite.

Kubic

Designul liniar, gustul estetic rafinat și accesoriile originale și funcționale definesc colecția NIGHT & DAY. O linie de canapele ușor de transformat în paturi și spații de depozitare funcționale.

Mai multe variante disponibile:

Move și Twist

Canapele transformabile în paturi complet detasabile, construite pe structuri cu plase sudate electric pentru deschidere ușoară:

  • MOVE cu saltea de 12 cm
  • TWIST cu saltea de 17 cm

Mai multe variante disponibile:

Kendo

Designul linear, gustul estetic cercetat și accesoriile originale și funcționale definesc colecția NIGHT & DAY. O linie de canapele ușor de transformat în paturi și spații de depozitare funcționale.

Mai multe variante disponibile:

Break

Canapele din colecția SWAP AND CHANGE se transformă în paturi confortabile printr-un gest simplu. Deschiderea este ușurată de o mânere retractabilă, confecționată din același material ca și canapeaua, plasată între cele două perne de spătar.

Modelele din această colecție răspund nevoilor individuale estetice și de spațiu, datorită opțiunii de a alege bracioli.

Mai multe variante disponibile:

Aston

Linii curate și soliditate fac din Aston o canapea extensibilă perfectă pentru a decora medii contemporane elegante și bine îngrijite. Cu peninsula sa spațioasă, este ideală pentru seri petrecute în companie sau pentru a se dedica relaxării complete.

Tyson

Înălțimea ridicată a șezutului face ca Tyson să fie ideal pentru cei care așteaptă confort maxim de la canapeaua lor. Cusăturile accentuează liniile sale stabile și solide.

Yves

Brațele largi ale lui Yves înconjoară cadrul oferind suport moale. O canapea confortabilă și cochetă, care aduce o senzație de bunăstare în orice cameră.

Spike

Stabilă, solidă și cu o puternică prezență. Brațele largi și pernele moi fac din Spike un excelent aliat împotriva stresului zilnic.

Amadeus

Amadeus este o canapea extensibilă modulară, cu un design elegant minimalist, ce prezintă margini vizibile în aceeași culoare sau într-o culoare contrastantă. Spătarul are un compartiment intern pentru pernă, brațele sunt reduse, iar căptușeala este confortabilă. Amadeus acordă atenție fiecărui detaliu estetic și funcțional.

[/ts_portfolio_text_content][/vc_column_inner]

Mai multe variante disponibile:

Efron

Șezlongul confortabil Efron este un must pentru cei care caută relaxare maximă. Perna de șezut ascunde un compartiment de depozitare, excelent pentru a oferi spațiu suplimentar de depozitare pentru pături și perne.

Mai multe variante disponibile:

Mick

Designul geometric, modern, materialele ușor de curățat și finisajele meticuloase. Mick oferă o soluție în concordanță cu toate tendințele actuale.

Carter

Carter și-a inspirat forma din cochilia unei scoici, o idee adorabilă pe care să te lași în voia ei în timp ce visezi la următoarea ta vacanță la mare.

Jack

Semnul distinctiv al lui Jack sunt formele sale fascinante și futuriste, precum și personalitatea sa indomabilă, care câștigă inimile tuturor. Contrastațiile caracteristice ale marginilor adaugă o notă de stil, definind liniile acestei canapele extensibile și accentuând designul său unic.

Madison

Madison este sinonimă cu designul geometric, materialele moderne ușor de curățat și finisajele meticuloase. Proiectată pentru gospodăriile aglomerate, poate fi convertită pentru a se potrivi cerințelor.

Nixon

Elegantă dar sobră, discretă dar exclusivă în ceea ce privește imaginea. Liniile curate și ușoare ale lui Nixon adaugă o notă de stil oricărei încăperi fără a introduce detalii excesive.