Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Canapele Modulare

Somier

Un sistem modular cu dimensiuni generoase și forme sculpturale care este versatil și „multifuncțional”. Mecanismele de înclinare pe care se sprijină spătarele și brațele permit exploatarea completă a scaunului, atât în adâncime, cât și în lățime, extinzând suprafața utilă pentru a oferi un pat confortabil.

Mai multe variante disponibile:

Boero

„Boero” vine în variante colț și șezlong și este extrem de versatil. Baza în formă de scoică se sprijină pe picioare subțiri de metal și poate fi echipată, acolo unde este posibil, cu o masă mică care servește ca un accesoriu rafinat și util, disponibil în aceleași finisaje ca și picioarele.

Art Nouveau

Acesta este cel mai elegant și elaborat model din colecția Mater Familias. Structura subțire și fermecătoare a stilului Art Nouveau este îmbogățită de lucrătura capitonată, în timp ce profilul extern elegant subliniază forma înclinată a carcasei. Este o canapea creată pentru a transforma experiența dvs. de confort într-un moment de eleganță sofisticată.

Mai multe variante disponibile:

Gianduiotto

Principala caracteristică a modelului Gianduiotto este versatilitatea. Spătarul și brațele canapelei pot fi poziționate liber pentru a permite mai multe poziții de așezare, inclusiv față în față, precum și o poziție pentru întins. Este o canapea cu o natură deschisă și nestructurată care, împreună cu cusăturile decorative și designul său îmbunătățitor, se potrivește perfect în centrul unei camere.

Blend

Blend este caracterizat de atenția acordată detaliilor în prelucrarea materialelor compozite: piele și material textil emery. Linearitatea structurii perimetrale acoperite cu piele emery echilibrează și adaugă valoare părții tapitate, creând o linie riguroasă care se lărgește în sus de jos în sus, contopindu-se cu o curbă suavă și primitoare care se îndreaptă spre interior.

Aliante

Cadrul acoperit cu material textil sau piele, cu picioare subțiri de metal, se potrivește cu pernele și spătarele în diferite dimensiuni, creând un ansamblu vizual ușor, dar restrâns. Ușurința ansamblului este accentuată și mai mult de forma subțire și minimală a picioarelor metalice, disponibile în diferite culori. Datorită elementelor sale versatile, colecția de canapele cu design sectional capătă diferite configurații interesante pentru o zonă de locuit cu accent pe personalizare.

Mai multe variante disponibile:

Bonamour

Uniunea naturală a tuturor elementelor din această colecție de canapele dă naștere unei atmosfere armonioase și unui apel social al anilor ’70, într-un limbaj de puritate geometrică atemporală. Sofa-ul contemporan Bonamour este un sistem de locuri, brațe și spătare cu o morfologie esențială și distinct contemporană.

Mai multe variante disponibile:

Phil

O personalitate elegantă, o structură cu o senzație de ușurință și tapițerie generoasă sunt caracteristicile care fac din Phil o piesă de mobilier potrivită pentru orice zonă de locuit. Liniile curate și riguroase ale acestui design de canapea sunt cel mai bine accentuate de detaliul prezent în profilul pernelor, o bordură ornamentală originală din grosgrain, disponibilă fie în contrast, fie în tonuri de aceeași nuanță pentru un efect uniform.

Mai multe variante disponibile:

Ever More

Ever More se remarcă prin spătarul său aparte, care învăluie locurile de ședere și conferă zonei de locuit o notă de moliciune și eleganță. Cuvântul cheie este personalizarea maximă. Datorită multor elemente din care este posibil să alegeți, este o canapea modernă extrem de versatilă cu spătar înalt, care se adaptează la orice stil sau cerință spațială.

Peanut B

O mare valoare expresivă pentru o piesă de mobilier destinată să stimuleze latura noastră cea mai creativă și fantezistă; o moliciune învăluitoare care conferă momente intense de relaxare zi de zi. Datorită multor elemente din care este posibil să alegeți, canapeaua Peanut B pentru livinguri este o canapea extrem de versatilă care se adaptează la orice stil sau cerință spațială.