Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Canapele Modulare

Ice Breaker

Canapeaua Ice Breaker, în catifea moale cu trecere ușoară pastelată, își datorează designul său ușor și poziția sofisticată aspirației de a traversa timpul și moda.

Numele său evocă Mările de Nord și aduce în minte culori stinse care conturează linii și modele minimale.

Mai multe variante disponibile:

Coquille

Coquille este inspirată de cochilie, de unde provine numele colecției, și de unirea celor două cochilii care se intersectează, formând un cuib moale care învăluie și conține, asemenea unei îmbrățișări.

Mai multe variante disponibile:

Caillou

O canapea elegantă care își datorează personalitatea liniilor curate și moi. Formele rotunjite și învăluitoare, detaliile rafinate și finisajele excelente contribuie la conferirea unei prezențe chiar și mai ușoare și mai sofisticate.

Mai multe variante disponibile:

Boston

Dignitar, cu combinația sa armonioasă de caracteristici tradiționale și contemporane, Boston adaugă personalitate oricărei camere. Pernele mari definesc un design linear și rafinat cu o formă care tinde să fie pătrată.

Mai multe variante disponibile:

Volo

O ușurință captivantă. Cu aspectul său subțire și feminin, Volo dezvăluie un design minimalist și elegant, realizat printr-un joc rafinat de subtracții. Structura dintr-o singură bucată conferă pernelor o atracție minimalistă și rafinată, accentuată de picioarele subțiri disponibile în toate finisajele metalice ale colecției.

Mai multe variante disponibile:

Asolo

Un ansamblu sofisticat, Asolo exprimă un limbaj stilistic contemporan și minimalist. Structura dintr-o singură bucată conferă volume subțiri și un design neted și elegant. Brațele și baza desenează linii ușoare, subțiri și geometrice care se completează reciproc.

Harmony

Aparținând colecției SOUND, Harmòny este o canapea care se exprimă prin limbajul confortului și dinamismului. Design-ul devine funcțional datorită unui mecanism care permite să trăiți momente de relaxare sau de conversație în funcție de poziționarea spătarului și a variației ulterioare a adâncimii șezutului.

Jest Fancy

Ușurința formei dictată de picioarele speciale, propuse în diverse finisaje, și dinamismul compozițional al spătarelor și brațelor plasabile liber, fac din Jest Fancy un produs exclusiv și unic în formele sale. Compozițiile personalizabile devin proiecte ale sufletului și decorează spațiul într-un mod inovator și absolut original.

 

Loft Special

Proportiile generoase și volumele definite fac din Loft protagonistul spațiului. Sprijinul lombar confortabil, pernele moi ale brațelor și tetiera reclinabilă sunt elemente de relaxare indiscutabile.

 

Living Chic

Ușurința structurală și pernele moi umplute cu amestec de pene fac din Living un proiect cu un design armonios, realizat cu materiale rafinate și prelucrări de calitate. Volumele fascinante sunt o nouă interpretare a dinamismului, atrăgând magnetic fiecare privire.