Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Canapele Modulare

Ambra

Ambra este canapeaua care oferă un echilibru perfect între eleganță și confort. Scaunul său capitonat asigură o experiență relaxantă învăluitoare, în timp ce spătarele reglabile manual permit găsirea celei mai confortabile poziții.

 

Abbracci

Linii moi pentru canapeaua Abbracci, accentuate de lucrarea generoasă cu capitonaj geometric care urmează silueta scaunului, pentru o estetică contemporană în care cusăturile sculptează volumele și conturează linii clare și ritmate.

 

Tenco

Versatilitatea și dinamismul caracterizează Tenco, o canapea modulară cu bază suspendată și brațe reglabile manual, îmbogățite cu capitonaj orizontal. Disponibilă atât cu tapițerie din material textil, cât și din piele, este echipată cu o pernă dublă pentru spate și perne comode pentru sprijin lombar. Ca accesoriu opțional, puteți adăuga o masă practică și funcțională integrată, finisată cu un blat din sticlă sau lemn.

 

Astor

Geometrii bine conturate, cu linii moi pentru o canapea care își face din modularitate și flexibilitate punctul său forte. Astor, cu tapițerie din material textil sau piele, oferă o gamă largă de combinații posibile și soluții adaptabile la orice context, împreună cu o atenție extremă la detalii, calitatea materialelor utilizate și prelucrări.

 

Elisa

Energia sinuoasă a lui Elisa cucerește la prima vedere. Modulară și combinabilă, garantează maximul confort datorită siluetei pernei de șezut care se contopește cu spătarul. Potrivit și pentru spații mici, este disponibil atât cu tapițerie din piele, cât și din material textil.

 

Santorini

Linii riguroase, cu capitonaj lung pe spate în puf care definește tetierele și cu un confort suplimentar datorită pernelor de șezut din spumă cu memorie și brațul culisant cu mecanism manual.

 

Genesi

Genesi te înfășoară ca o îmbrățișare moale. Accentuat de cusăturile ritmice contrastante, este îmbogățit de detaliul piciorului metalic care devine o inserție elegantă în braț.

Un proiect reclinabil, este echipat cu un sistem cu dublu motor electric pentru scaun și pentru tetieră.

 

Sting

Sting reprezintă un proiect dinamic de trăit cu personalitate și în funcție de diversele nevoi, datorită brațului extrem de rafinat care poate culisa în exterior și spătarului basculant care variază adâncimea scaunului.

 

Formosa

Formosa este concepută pentru libertatea maximă de compunere datorită modularității sale, care include elemente lineare, curbe, taburete și chaise longue, precum și o gamă largă de țesături care pot fi combinate între ele.