Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Canapele Modulare

Curve

Într-o aparentă simplitate vizuală, materialele inovatoare și tehnologiile de producție sofisticate ascund versatilitatea extremă a utilizării și plăcerea unui confort neașteptat și la fel de seducător. „Curve” este un sistem de canapele care generează un nou spațiu atrăgător acasă: surprinzător, reconfortant și relaxant.

Mai multe variante disponibile:

Kintai

Îmbinând volume aerate și forme sculpturale, sistemul de canapele KINTAI aduce la viață linii primitori. Scaunele și spătarele se îmbină perfect în țesături noi și forme neașteptate. Curburile generoase coexistă armonios cu geometrii arhitectonice, definind un stil contemporan și inovator.

Mai multe variante disponibile:

Skyline

Liniile riguroase, flexibilitatea ridicată de design și eleganța atemporală definesc Skyline – un sistem de mobilier deosebit care se desfășoară de-a lungul unei baze subțiri și aerisite. Spătarele, brațele și elementele complementare sunt combinate pentru a forma multiple configurații și scena ideală pentru perne pufoase – elemente moi care se integrează în linii foarte clean ale sistemului de mobilier. Materialele textile alternative, catifeaua și pielea aduc aminte de texturi delicate și decisive, permițând conceptualizarea unor proiecte exclusive și unice.

Cosy

Sistemul de canapele Cosy reprezintă o abordare contemporană și inovatoare a sugestiilor și liniilor vintage. Designul priceput al curbilor și tapițeriei creează o joc original și fascinant al volumelor. Estetica vorbește despre confort, ospitalitate, tradiție și inovație.

Mai multe variante disponibile:

Byron

Combinația de brațe convenționale sau role mobile descompune compoziția, creând un stil dinamic și orientat spre proiect. Bujorul de materiale și texturi prezent în colecție dă viață unei multitudini de amestecuri creative. Stiluri neobișnuite, temperate de caracterul armonios al lui Byron, care emană întotdeauna bun gust echilibrat și rafinament.

Mai multe variante disponibile:

Square Line

Riguroasă, dar în același timp plăcut de moale, SQUARE LINE definește pura eleganță. Pernele de diferite dimensiuni și densitate învăluie spătarul, fără a obstrucționa fina linie de design. Diferitele combinații de perne permit configurări tradiționale sau compoziții textile moi și sofisticate.

Mai multe variante disponibile:

Fly

Profund elegant și susținut de picioare subțiri și solide, designul său rotund îi permite să fie cu adevărat o piesă de mobilier pentru casă. Cu adâncime variabilă, este potrivit pentru toate ocaziile. Orice familie poate găsi relaxare și confort cu ‘Fly’.

Mai multe variante disponibile:

Toby Wing

Disponibil atât în versiuni de colț, cât și cu șezlong, acest model reprezintă o soluție extrem de versatilă, menținând totuși o structură ușoară și ridicată, datorită picioarelor metalice mici, disponibile în mai multe finisaje diferite. Ultima ediție este versiunea cu picioare din rășină de metacrilat, care conferă o senzație suplimentară de ușurință și modernitate datorită transparenței sale.

Mai multe variante disponibile:

Matheola

Caracterizat printr-un aspect modern și esențial, Matheola este un model extrem de versatil care oferă atât soluții fixe, cât și de colț.

Mai multe variante disponibile:

Pralin

Inspirat de delicioasa cremă de pralină cu alune, modelul „Pralin” este o surpriză continuă, moale și catifelată. Cu baza sa subțire și semi-închisă sprijinită pe mici picioare ascunse din lemn finisat în mahon, „Pralin” este cel mai versatil model din colecție, deoarece poate fi complet detașat.

Mai multe variante disponibile:

Somier

Un sistem modular cu dimensiuni generoase și forme sculpturale care este versatil și „multifuncțional”. Mecanismele de înclinare pe care se sprijină spătarele și brațele permit exploatarea completă a scaunului, atât în adâncime, cât și în lățime, extinzând suprafața utilă pentru a oferi un pat confortabil.

Mai multe variante disponibile:

Boero

„Boero” vine în variante colț și șezlong și este extrem de versatil. Baza în formă de scoică se sprijină pe picioare subțiri de metal și poate fi echipată, acolo unde este posibil, cu o masă mică care servește ca un accesoriu rafinat și util, disponibil în aceleași finisaje ca și picioarele.

Art Nouveau

Acesta este cel mai elegant și elaborat model din colecția Mater Familias. Structura subțire și fermecătoare a stilului Art Nouveau este îmbogățită de lucrătura capitonată, în timp ce profilul extern elegant subliniază forma înclinată a carcasei. Este o canapea creată pentru a transforma experiența dvs. de confort într-un moment de eleganță sofisticată.

Mai multe variante disponibile:

Gianduiotto

Principala caracteristică a modelului Gianduiotto este versatilitatea. Spătarul și brațele canapelei pot fi poziționate liber pentru a permite mai multe poziții de așezare, inclusiv față în față, precum și o poziție pentru întins. Este o canapea cu o natură deschisă și nestructurată care, împreună cu cusăturile decorative și designul său îmbunătățitor, se potrivește perfect în centrul unei camere.

Blend

Blend este caracterizat de atenția acordată detaliilor în prelucrarea materialelor compozite: piele și material textil emery. Linearitatea structurii perimetrale acoperite cu piele emery echilibrează și adaugă valoare părții tapitate, creând o linie riguroasă care se lărgește în sus de jos în sus, contopindu-se cu o curbă suavă și primitoare care se îndreaptă spre interior.

Aliante

Cadrul acoperit cu material textil sau piele, cu picioare subțiri de metal, se potrivește cu pernele și spătarele în diferite dimensiuni, creând un ansamblu vizual ușor, dar restrâns. Ușurința ansamblului este accentuată și mai mult de forma subțire și minimală a picioarelor metalice, disponibile în diferite culori. Datorită elementelor sale versatile, colecția de canapele cu design sectional capătă diferite configurații interesante pentru o zonă de locuit cu accent pe personalizare.

Mai multe variante disponibile:

Bonamour

Uniunea naturală a tuturor elementelor din această colecție de canapele dă naștere unei atmosfere armonioase și unui apel social al anilor ’70, într-un limbaj de puritate geometrică atemporală. Sofa-ul contemporan Bonamour este un sistem de locuri, brațe și spătare cu o morfologie esențială și distinct contemporană.

Mai multe variante disponibile:

Phil

O personalitate elegantă, o structură cu o senzație de ușurință și tapițerie generoasă sunt caracteristicile care fac din Phil o piesă de mobilier potrivită pentru orice zonă de locuit. Liniile curate și riguroase ale acestui design de canapea sunt cel mai bine accentuate de detaliul prezent în profilul pernelor, o bordură ornamentală originală din grosgrain, disponibilă fie în contrast, fie în tonuri de aceeași nuanță pentru un efect uniform.

Mai multe variante disponibile:

Ever More

Ever More se remarcă prin spătarul său aparte, care învăluie locurile de ședere și conferă zonei de locuit o notă de moliciune și eleganță. Cuvântul cheie este personalizarea maximă. Datorită multor elemente din care este posibil să alegeți, este o canapea modernă extrem de versatilă cu spătar înalt, care se adaptează la orice stil sau cerință spațială.

Peanut B

O mare valoare expresivă pentru o piesă de mobilier destinată să stimuleze latura noastră cea mai creativă și fantezistă; o moliciune învăluitoare care conferă momente intense de relaxare zi de zi. Datorită multor elemente din care este posibil să alegeți, canapeaua Peanut B pentru livinguri este o canapea extrem de versatilă care se adaptează la orice stil sau cerință spațială.

Ice Breaker

Canapeaua Ice Breaker, în catifea moale cu trecere ușoară pastelată, își datorează designul său ușor și poziția sofisticată aspirației de a traversa timpul și moda.

Numele său evocă Mările de Nord și aduce în minte culori stinse care conturează linii și modele minimale.

Mai multe variante disponibile:

Coquille

Coquille este inspirată de cochilie, de unde provine numele colecției, și de unirea celor două cochilii care se intersectează, formând un cuib moale care învăluie și conține, asemenea unei îmbrățișări.

Mai multe variante disponibile:

Caillou

O canapea elegantă care își datorează personalitatea liniilor curate și moi. Formele rotunjite și învăluitoare, detaliile rafinate și finisajele excelente contribuie la conferirea unei prezențe chiar și mai ușoare și mai sofisticate.

Mai multe variante disponibile:

Boston

Dignitar, cu combinația sa armonioasă de caracteristici tradiționale și contemporane, Boston adaugă personalitate oricărei camere. Pernele mari definesc un design linear și rafinat cu o formă care tinde să fie pătrată.

Mai multe variante disponibile:

Volo

O ușurință captivantă. Cu aspectul său subțire și feminin, Volo dezvăluie un design minimalist și elegant, realizat printr-un joc rafinat de subtracții. Structura dintr-o singură bucată conferă pernelor o atracție minimalistă și rafinată, accentuată de picioarele subțiri disponibile în toate finisajele metalice ale colecției.

Mai multe variante disponibile:

Asolo

Un ansamblu sofisticat, Asolo exprimă un limbaj stilistic contemporan și minimalist. Structura dintr-o singură bucată conferă volume subțiri și un design neted și elegant. Brațele și baza desenează linii ușoare, subțiri și geometrice care se completează reciproc.

Harmony

Aparținând colecției SOUND, Harmòny este o canapea care se exprimă prin limbajul confortului și dinamismului. Design-ul devine funcțional datorită unui mecanism care permite să trăiți momente de relaxare sau de conversație în funcție de poziționarea spătarului și a variației ulterioare a adâncimii șezutului.

Jest Fancy

Ușurința formei dictată de picioarele speciale, propuse în diverse finisaje, și dinamismul compozițional al spătarelor și brațelor plasabile liber, fac din Jest Fancy un produs exclusiv și unic în formele sale. Compozițiile personalizabile devin proiecte ale sufletului și decorează spațiul într-un mod inovator și absolut original.

 

Loft Special

Proportiile generoase și volumele definite fac din Loft protagonistul spațiului. Sprijinul lombar confortabil, pernele moi ale brațelor și tetiera reclinabilă sunt elemente de relaxare indiscutabile.

 

Living Chic

Ușurința structurală și pernele moi umplute cu amestec de pene fac din Living un proiect cu un design armonios, realizat cu materiale rafinate și prelucrări de calitate. Volumele fascinante sunt o nouă interpretare a dinamismului, atrăgând magnetic fiecare privire.

 

Ambra

Ambra este canapeaua care oferă un echilibru perfect între eleganță și confort. Scaunul său capitonat asigură o experiență relaxantă învăluitoare, în timp ce spătarele reglabile manual permit găsirea celei mai confortabile poziții.

 

Abbracci

Linii moi pentru canapeaua Abbracci, accentuate de lucrarea generoasă cu capitonaj geometric care urmează silueta scaunului, pentru o estetică contemporană în care cusăturile sculptează volumele și conturează linii clare și ritmate.

 

Tenco

Versatilitatea și dinamismul caracterizează Tenco, o canapea modulară cu bază suspendată și brațe reglabile manual, îmbogățite cu capitonaj orizontal. Disponibilă atât cu tapițerie din material textil, cât și din piele, este echipată cu o pernă dublă pentru spate și perne comode pentru sprijin lombar. Ca accesoriu opțional, puteți adăuga o masă practică și funcțională integrată, finisată cu un blat din sticlă sau lemn.

 

Astor

Geometrii bine conturate, cu linii moi pentru o canapea care își face din modularitate și flexibilitate punctul său forte. Astor, cu tapițerie din material textil sau piele, oferă o gamă largă de combinații posibile și soluții adaptabile la orice context, împreună cu o atenție extremă la detalii, calitatea materialelor utilizate și prelucrări.

 

Elisa

Energia sinuoasă a lui Elisa cucerește la prima vedere. Modulară și combinabilă, garantează maximul confort datorită siluetei pernei de șezut care se contopește cu spătarul. Potrivit și pentru spații mici, este disponibil atât cu tapițerie din piele, cât și din material textil.

 

Santorini

Linii riguroase, cu capitonaj lung pe spate în puf care definește tetierele și cu un confort suplimentar datorită pernelor de șezut din spumă cu memorie și brațul culisant cu mecanism manual.

 

Genesi

Genesi te înfășoară ca o îmbrățișare moale. Accentuat de cusăturile ritmice contrastante, este îmbogățit de detaliul piciorului metalic care devine o inserție elegantă în braț.

Un proiect reclinabil, este echipat cu un sistem cu dublu motor electric pentru scaun și pentru tetieră.

 

Sting

Sting reprezintă un proiect dinamic de trăit cu personalitate și în funcție de diversele nevoi, datorită brațului extrem de rafinat care poate culisa în exterior și spătarului basculant care variază adâncimea scaunului.

 

Formosa

Formosa este concepută pentru libertatea maximă de compunere datorită modularității sale, care include elemente lineare, curbe, taburete și chaise longue, precum și o gamă largă de țesături care pot fi combinate între ele.