Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Corpuri de Perete

Thula 562.47

Dodo A

Eleganța incontestabilă a lămpii de perete Dodo, o reinterpretare modernă a clasicului bec de lumină. Este formată dintr-un braț metalic satinat înclinat în partea superioară, care orientează sfera luminoasă în jos.

Leed Loop A

O bijuterie a vieții de zi cu zi creată din lumină și reflexii ale metalelor nobile, capabilă să răspândească o aură rafinată și senzuală în mediile înconjurătoare.

Meridian A

Essentială și rafinată, lampa de perete Meridian reinterpretează cu originalitate formele clasice ale lampii de perete cu bec. Compusă dintr-un braț metalic cu o geometrie riguroasă, care susține sfera luminată, creează o combinație captivantă.

Stilo A

Lampa de perete Stilo interpretează lumina într-o formă rigidă și esențială. O tijă subțire de metal emite două fascicule de lumină, unul în jos și unul în sus, desenând pe perete un joc sofisticat de luminozitate caldă și difuză.

Doha

Design rigid, linearitate convențională dar, în același timp, indefinite pentru această colecție care evocă cubismul în căutarea sa de simplificare. Pentru a completa totul, au fost adăugate noi culori.

Firenze

Șina încorporată permite o integrare completă cu arhitectura spațiului interior datorită designului său modern, minimalist și sobru. Șina încorporată poate fi instalată pe perete sau pe tavan fals din gips-carton cu o grosime de 12,5 mm.