Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Corpuri Suspendate

Filipa 555.13

Liza

Liza este colecția iconică inspirată de stilul Baroc care combină designul tradițional cu tehnopolimerii inovatori ai Slamp. De fiecare dată când este pornită, suspensia Liza se transformă într-un proiector de lumină și umbră datorită Lentiflex: un material prismatic rezistent și strălucitor capabil să fluidizeze lumina. Difuzorul este decorat cu tăieturi verticale subțiri și este realizat manual.

Fabula

Fabula pare a fi o bucată lungă și catifelată de material înfășurată în jurul ei însăși. Noile versiuni irizate pentru plafon și perete au un diametru de 60 cm, sunt realizate manual cu Lentiflex și au 5 surse de lumină care o fac perfectă pentru iluminarea spațiilor mari. Plafonul și suspendarea de 48 cm aduc o notă de eleganță în orice spațiu.

Cordoba

Această lampă unică și avangardistă este o serie asimetrică de fragmente, aparent dezarticulate, care se îndepărtează mult de estetica tradițională; lampa a fost inspirată de orașul spaniol omonim, unde arhitectura și lumina creează o atmosferă mistică. Plăcile plate din materialul nostru technopolimer iau formă folosind un algoritm care difuzează lumina printr-o structură aparent fără sfârșit. Cordoba este realizată manual și oferă puncte de vedere variate, chiar și atunci când este văzută în întregul său.

La Belle Etoile

Mișcarea elegantă și senzuală fac parte din gramatica vizuală a lui La Belle Étoile; suspensia este inspirată de mișcarea grațioasă a unei balerine. Lampa ușoară dar rezistentă este complet realizată manual în atelierul Slamp. Dialogul dintre inovația tehnologică și originalitatea stilistică se face auzit; sursa LED poate fi schimbată ușor și rapid datorită sistemului exclusiv de suspendare magnetică, iar textura albă imprimată pe polimeri transparenți sunt elemente care se combină pentru a crea un design rafinat și contemporan.

Modula

Modula este o colecție versatilă care creează jocuri neașteptate de lumină. Coloanele din cloistrele medievale au inspirat un efect Plissé, iar pietrele strălucitoare se reflectă într-un efect Crystal, transformând fiecare lampă care este minimalistă la exterior într-o explozie de creativitate, unde chiar și lumina liniară se topește în întregime.

Led Loop S 3

Lampa suspendată Led Loop S3 este alcătuită din linii esențiale și luminoase care amintesc dinamica mișcărilor cerești. Trei inele metalice prețioase înconjoară sursele de lumină, îmbogățind mediul cu reflexii seducătoare.

Led Loop SS

Lampa suspendată Led Loop S3 este alcătuită din linii esențiale și luminoase care amintesc dinamica mișcărilor cerești. Trei inele metalice prețioase înconjoară sursele de lumină, îmbogățind mediul cu reflexii seducătoare.

Ramy

Ușoară și grațioasă, lampa suspendată Ramy evocă primăvara atât în nume, cât și în structură. O armonie de forme care rezultă din combinația dintre liniile curate ale micilor brațe de metal vopsit și înflorirea bulbilor de lumină care, asemenea bobocilor albi, decorează partea terminală a ramurilor.

Shangai S 3

O elegantă încrucișare de corpuri tubulare, care evocă echilibrul armonios al bastonașelor dispuse în formă de evantai din celebrul joc de care își poartă numele, dă formă lămpii suspendate Shangai.