Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Corpuri Suspendate

Shangai S 6

O elegantă încrucișare de corpuri tubulare, care evocă echilibrul armonios al bastonașelor dispuse în formă de evantai din celebrul joc de care își poartă numele, dă formă lămpii suspendate Shangai.

Stilo S 12

Designul și funcționalitatea se bazează pe conceptul de sottrazione, aducând lumina la o dimensiune esențială. Lustra Stilo S12 este alcătuită dintr-un fascicul mare de tije metalice subțiri care creează un efect monumental și scenografic.

Stilo SS

Designul și funcționalitatea se bazează pe conceptul de sottrazione, aducând lumina la o dimensiune esențială. Lustra Stilo S12 este alcătuită dintr-un fascicul mare de tije metalice subțiri care creează un efect monumental și scenografic.

Twist S 5

Originală și rafinată, Twist este o mișcare extraordinară de lumină care iluminează, decorează și îmbogățește mediul.

Gocce

Coleția Gocce se bazează pe elementul central al două bule de sticlă Pyrex în formă de lacrimă, una transparentă în exterior și cealaltă, cu un finisaj satinat, în interior.

Bio-S

O structură arhitecturală metalică, vopsită în nuanțe elegante de bronz sau plumb, închide sticla suflată a abajurului în toată finețea sa: elemente contrastante care se întâlnesc în colecția de lampi Bio-s, proiectată de Studio Team Design, într-o expresie a tridimensionalității și perspectivei.

Bon Ton

Lustra Bon Ton, concepută de Studio Team Design, se dezvoltă în jurul axei sale centrale, formată din trei lamele metalice în finisaj nichel periat sau în elegantul finisaj de cupru-bronz.

Acquerelli

Colectia de lampi Acquerelli din sticla suflata manual este disponibila in modele de lampi de masa, lampi de podea si lampi de suspendare, care ies in evidenta datorita combinatiei de abajururi din sticla si o structura metalica vopsita in culoarea plumb mat. Sticla este disponibila in finisaj alb lapte sau, in versiunea nuantata sau cu dungi, in culori elegante de petrol sau ambru.

Dafne

Designul său alungit, ușor, fără a fi exagerat, ne vorbește despre un produs minimalist și esențial. Lumina sa directă, dar non-invazivă, asigură un confort vizual ideal pentru orice instalare a sa.

Diva

Material ușor, figură aerisită, linii fluide și armonioase. DIVA este un adevărat design dictat de forma sa organică, care dă naștere unui produs de lumină învăluitor și virtuos.