Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Dressing-uri

Thick

Cu designul său modern distinctiv și liniar, garderoba cu uși cu balamale Thick se remarcă prin ușile sale solide cu o grosime de 3 cm, care pot fi personalizate cu o gamă extinsă de mânere. Este disponibilă în finisaje mate sau oxidate lăcuite. Garderoba Thick poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică și iluminare LED.

Layer Sliding Door

Layer este o garderobă cu uși glisante foarte funcțională cu un aspect contemporan. Ușa cu sticlă striată sau fumurie – care creează un spectacol spectaculos de transparență – vă permite să țineți evidența conținutului fiecărui compartiment. Rama ușii, cu mâner încorporat, oferă oportunități ample pentru a crea un aspect personalizat, inclusiv opțiunea de a combina sticla cu alte materiale.

Class Sliding Door

Ușa glisantă este o soluție rafinată și, în același timp, funcțională pentru finisarea dulapului cu suprafețe mobile de dimensiuni considerabile, optimizând spațiul disponibil. Garderoba cu uși glisante Class are o mâner sculptat în inserția de lemn masiv, un detaliu de o calitate autentică, lucrat manual, cu o atingere naturală de căldură adăugată.

Crystal Sliding Door

Garderoba cu uși glisante Crystal se remarcă prin lățimea și adâncimea sa generoase; modul echipat cu sertar, bară de suspendare și șină pentru pantaloni extensibilă. Disponibilă în versiune cu oglindă. Profilul este realizat din oțel inoxidabil periat sau bronz și în toate culorile lăcuite mate, oxidate sau metalice. Garderoba Crystal poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț.

Dover Sliding Door

Liniile sunt evidențiate pe garderoba cu uși glisante Dover. Disponibilă în toate culorile lăcuite mate și oxidate, precum și în finisaje eco-lemn și super-mate.

Plissé Sliding Door

Repetarea în 3D a luminii și umbrei este ceea ce face garderoba cu uși glisante Plissé atât de distinctivă. Panourile care alcătuiesc ușa garderobei Plissé pot avea două finisaje diferite. Garderoba cu uși glisante Plissé poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț.

Gola Sliding Door

Cu un aspect minimalist, potrivit pentru camere de toate tipurile, garderoba cu uși glisante Gola are profile de înălțime completă care servesc drept mânere. Garderoba Gola poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț.

TV Door

Precizie, funcționalitate și eleganță. Modulul încorporat este conceput pentru a găzdui televizorul, care este încadrat ca o fotografie și este parte integrantă a ușii fără a compromite volumul și forma sa. Puteți echipa modulele dulapului cu toate accesoriile din colecția Pianca, pentru a păstra lucrurile în ordine și curate.

Murano

Suprafețe fluide, la fel de simple ca materialul din care sunt realizate. Cadrul perimetral este proiectat pentru asemăna cu rama unei opere de artă: secțiunea „fălțuită” oferă o ramă discretă dar elegantă. Ușile, disponibile în mai multe finisaje de sticlă, dezvăluie conținutul cu un stil elegant și proaspăt.

Amalfi

Detaliile ingenioase ale artei măiestriei de dulgherie, utilizarea inteligentă a iluminării ascunse și integrarea celor mai moderne soluții pentru spațiile de birouri, fac din Amalfi ajutorul perfect pentru interpretarea fluidității vieții chiar acum, în loc să fie o hibridă a diferitelor genuri. Mânerele de ușă de lungime completă, coordonate sau contrastante cu ușa, accentuează designul geometric liniar al dulapului.