Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Dressing-uri

Plana

Minimalismul și versatilitatea devin libertatea de a personaliza și mobiliza. Ușile simple și line sunt disponibile lacuite, din lemn sau cu textură, completate de o gamă variată de mânere pentru a se potrivi cu uși cu balamale, uși culisante, uși culisante integrate și cu balamaua de deschidere la 180°.

Nastro

Nastro oferă o gamă variată de finisaje și soluții speciale pentru a satisface orice cerință estetică sau funcțională: modul cu sertare externe, modul cu punți, unitate instalată deasupra ușilor, unitate TV, unitate cu capăt deschis, precum și soluții personalizate de dimensiuni. Mânerele din aluminiu îngropate în uși, de înălțime completă, creează canale în culori lacuite sau cu finisaje metalice lucioase.

Milano

La fel ca și cum ar fi aranjate într-un butic personal, obiectele și hainele tale trebuie să fie puse în valoare și expuse cu eleganță și ordine. Ușile de sticlă, definite de un cadru Canna di Fucile sau Palladio, scot în evidență și adaugă un finisaj aranjamentelor. Accesoriile interioare vizibile își arată marele talent de a organiza eficient spațiile cu stil.

Verona

Caracteristicile dulapurilor de altădată sunt îmbrăcate cu un nou stil, datorită unei priviri contemporane care totuși evocă amintiri domestice. Dulapul Verona, cu tot farmecul reminiscențelor vechi, reprezintă o reinterpretare a ușilor clasice cu cadre și se joacă cu forme pătrate de dimensiuni diferite care creează întâlniri de linii verticale și orizontale, compoziții simetrice și asimetrice, precum și alternanțe liniare.

Tratto

Succesul acestui dulap constă în simplitatea sa constantă și în puterea liniilor sale minimaliste. Tratto integrează și amestecă părțile ușilor în timp ce sculptează mânerul din panoul ușii. Îngropat vertical, în apropierea marginii ușii, oferă o priză sigură atât pe ușile cu balamale, cât și pe cele culisante. Suprafețele sunt realizate din materiale uniforme disponibile în toate lacurile și tipurile de lemn ale colecției.

Manhattan

Un design proaspăt și modern inspirat de liniile contemporane ale esteticii minimale. Forma sofisticată a mânerului – constând într-o canelură verticală în marginea ușii și o suprafață interioară care poate fi personalizată cu finisaje lacuite, metalice și din lemn – aduce aminte de profilul conic al unei aripi.

Cornice

Linia subțire, neîntreruptă a cadrului desenează un contur discret și minimal. În aluminiu anodizat lac sau negru, acesta punctează cursul modulelor verticale sau tinde să se amestece atunci când este coordonat cu finisajul de suprafață al ușilor disponibile în finisajele lacate din sticlă, oglindă, lemn și textură, precum și din piele artificială și lacuri mat sau lucios.

Icona

Un design liniar și versatil, cu detalii sofisticate. Icona își exprimă personalitatea prin combinarea frumuseții discrete cu expresivitatea. Mânerul – îngropat în panoul de lemn – este un accent distinctiv și rafinat care poate fi personalizat pentru a se potrivi gusturilor individuale: puteți alege culori de lac sau finisaje metalice clasice sau mai sofisticate, în versiuni strălucitoare sau mate.

Crea

Un design rafinat cu o atracție elegantă și excentrică. Decorul geometric al ușilor oferă o juxtapunere a suprafețelor de sticlă lucioasă și mată. Dreptunghiurile de diferite dimensiuni, în proporții diferite, provin dintr-un limbaj artistic modern. Mânerul are un impact grafic puternic, tăind ușile într-o linie orizontală care accentuează frumusețea compoziției.

Raggio

Opulent, excentric și elegant, ornamentațiile fură spectacolul. Tăieturi verticale străbat suprafața ușii, alternând ca raze de lumină discontinuă, schițând linii dinamice și paralele. Lucioase sau mate, ele înfrumusețează suprafețele de sticlă sau oglinzi ale ușii. Mânerele se întind pe toată înălțimea marginii interioare a ușii și sunt disponibile în finisaj din aluminiu lacuit sau metalic.