Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Dressing-uri

Anteprima

În fiecare zi a vieții noastre – precum și în ocazii speciale – repetăm ritualul de a alege ce haine să purtăm și ce pantofi și accesorii să folosim cu ele. Anteprima a fost concepută pentru a însoți și inspira aceste alegeri. Elementele practice și fascinante permit o libertate de aranjare fără egal și pot fi personalizate într-o gamă largă de finisaje pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Teatro

Transparență, ușurință și simplitate. Structura de susținere a acestui dulap adoptă o structură vizibilă și distinctivă, precum și o ramă discretă pentru orice conținut, făcându-l perfect pentru orice mediu și stil. Părțile de împărțire, fără panouri interioare, asigură continuitate vizuală și spațială, accentuând ușurința acestui design.

Sipario

Perdelele se dezvăluie pentru a arăta eleganță, ordine și rafinament pe scenă. Sipario este format din module de dulap fără uși care pot fi combinate în mod liber pentru a se potrivi cerințelor practice individuale și preferințelor estetice. În versiunea cu ramă, gama vastă de finisaje este îmbogățită de o ramă lată care conferă aranjamentului un aspect și mai cald și sofisticat.

Island Up

Unicitate și stil. Un modul independent care reprezintă completarea perfectă a dulapurilor walk-in Pianca, care, precum cele mai exclusive buticuri, găzduiește accesorii de lux, bijuterii și obiecte valoroase încărcate de amintiri. Există multe tipuri de obiecte și îmbrăcăminte care pot fi depozitate în interior, iar accesoriile oferite includ sertare, vitrine din sticlă, rafturi, tăvi pentru depozitare și suporturi pentru pantofi. Versiunea cu bancă este practică și decorativă în același timp, oferind o soluție confortabilă și elegantă pentru a vă bucura de momente de relaxare, într-o atmosferă caldă și rafinată.

Snake

Un nou mod de a gândi despre dulapuri, creativitate care curge prin panourile și rafturile personalizate pentru a crea spații și forme funcționale, dar jucăușe. Montat pe perete sau fixat pe un panou. Dimensiunile personalizate permit crearea oricărei compoziții.

Vista

Elementul perfect pentru a completa dulapurile Pianca walk-in, disponibile în mai multe finisaje aceste uși creează o diviziune osmotică între spații. Curățenia formală, ușurința, modularitatea până la centimetru fac din Vista un sistem de ușă minim și extrem de versatil. Principala caracteristică este absența totală a cadrelor, în ambele versiuni ale acestor uși, din lemn și din sticlă. Singură sau dublă pistă, structura șinelor din aluminiu poate fi fixată la perete, tavan sau închisă, pentru un efect ascuns incredibil.

Entrance Living 01

Entrance Living 02

Entrance Living 03

Entrance Living 04