Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Fotolii

Bahia

„Visul american” al anilor ’50 prinde viață într-un echilibru perfect între elementele subțiri ale cadrului metalic și formele moi și primitoare ale fotoliului Bahia. Fotoliul pentru design interior, alături de scaunul Bahia, de la care își trage inspirația, definește o nouă familie de produse: o colecție pentru o gamă largă de utilizări, de la contexte rezidențiale la cele de ospitalitate.

Caillou

Un fotoliu elegant care își datorează personalitatea liniilor curate și moi, formelor rotunjite și învăluitoare, și detaliilor rafinate și prețioase.

Mai multe variante disponibile:

Coquille

Colecția are o estetică sculpturală și foarte distinctivă, includând canapele, fotolii, paturi de zi și taburete.

Mai multe variante disponibile:

Gradisca

Structura oferă confort și stabilitate suplimentară datorită celor două picioare din față din lemn masiv.

Mai multe variante disponibile:

Guest

Fotoliul Guest își găsește spațiul său de cameo în mica capsulă dedicată exclusiv produselor tapițate în cadrul colecției mai largi Ceci est un Caillou.

Mai multe variante disponibile:

Sweet Embrace

Un fotoliu de lectură cu spătar înalt, ale cărui design este inspirat de cele mai tradiționale forme, este reinterpretat cu o înfățișare modernizată și atractivă.

Mai multe variante disponibile:

Ice Breaker

Un proiect de design unic în care liniile paralele și perpendiculare se intersectează construind arhitecturi minimale: astfel, scaunul fotoliului este separat de spătarul său, într-un echilibru aparent pe întreaga structură.

Mai multe variante disponibile:

Toro

Asemenea unui arhetip antic, cadrul subțire din metal vopsit cu pulberi în relief reușește să fie durabil fără a sacrifica dinamismul formelor care, ca într-un joc, învăluie armonios într-o îmbrățișare caldă.

Mai multe variante disponibile:

Love Story

Momente confortabile de fericire, de trăit împreună. Love Story sunt o pereche de fotolii în perfectă armonie, o armonie a formelor și culorilor ideale pentru orice spațiu, de la living până la camerele copiilor. Datorită mânerului și roților retrase, este ușor să le mutați ori de câte ori doriți.

Mai multe variante disponibile:

Zeppelin

Relaxarea întâlnește tehnologia. Zeppelin este un sistem stereo mobil care îți permite să asculți muzica ta preferată oriunde în casă. Cu ajutorul unei stații de andocare de ultimă generație, controlul său va fi simplu și practic.