Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Fotolii

Prince

Amuzant, moale, creativ. Prince colorează fiecare spațiu aducând vivacitate și prospețime. Prince este plăcerea de a juca cu contrastul între șnururile și cusăturile cusute pentru a-ți pune stilul în evidență. Disponibil în șase variante diferite, toate ușor de dezasamblat, Prince este taburetul pe care îl căutai pentru a-ți da personalitate spațiilor tale.

Pills

Armonie a contrastelor. Dualitatea dintre liniile drepte ale picioarelor și curbele moi ale suprafețelor capitonate. O mulțime de forme și posibilități infinite de personalizare.

Sigmund

O bancă tapițată care evocă, reinterpretându-l, gustul design-ului anilor ’50-’60. Sigmund oferă diverse posibilități de amenajare care îmbină un stil rafinat – definit de liniile extravagante ale pernelor și picioarelor sale – cu funcționalitate maximă în toate spațiile casei.

Mai multe variante disponibile:

Puppet

Puppet este o interpretare volumetrică a unui gest frecvent, acela de a da forma din nou pernei. Și este chiar o pernă moale care servește drept spătar, îmbrățișând scaunul rotund.

Paicific

Un scaun cu forme organice, cu linii curbate și volume suprapuse. Pacific este un obiect de colecție, în care designul devine un instrument pentru exprimarea unui limbaj personal.

Hall

Hall se naște din dorința de a transforma un pahar de lichior într-un scaun. De fapt, traducerea stilistică a creat o șezută cu accente regale în proporții și forme.

Vento

Scaunul Vento trage inspirație din natură, permițând formelor organice simple să fie curbate și modelate intuitiv de către forțele naturii.

Octavia

Informală ca gestul de a lăsa o rochie sau o jachetă pe scaun. Octavia este o primire moale, în care o tapițerie deja șifonată și dezordonată intră în contrast cu structura riguroasă din metal.

Beetle

Un proiect care se inspiră din aspectul caracteristic al gândacilor. Carcasa este, de fapt, împărțită în trei părți și susținută cu eleganță de picioarele subțiri din metal. Linii exterioare sunt tensionate și definite, iar umplutura este moale și abundentă.

Softy

Baza din metal și tapițeria exterioară din piele își exprimă sufletul vintage și creează un contrast plăcut cu umplutura generoasă a șezutului, dând naștere unui joc de senzații materiale care îi conferă o mare eleganță.