Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Fotolii

Cut

Detaliul croitoriei devine proiectul. Cut este un scaun caracterizat de „absența” protagonismului, în care conturul armonios dezvăluie toată comoditatea într-un cocon conturat, întrerupt de cusături continue care sugerează și întrerup volumele.

Duffle

Forme impecabile, intemporale, expresia unei estetici atemporale, actualizate cu trăsături echilibrate de inovație, atât în linia carcasei, cât și în piciorul disponibil în metal în diferite finisaje sau în lemn de eucalipt și metal cu finisaj nichel negru.

Velvet

Velvet este noul fotoliu proiectat de Matteo Zorzenoni. Ridicat pe picioare din aluminiu turnat, devine o sortă de design unic într-o singură bucată, cu forme organice.

Blossom

Fotoliul Blossom se bazează pe un design moale cu linii curbate. Rezultatul este un fotoliu elegant și contemporan, care poate fi asortat cu canapeaua sau utilizat separat, alegând din numeroasele țesături ale colecției pentru a-l adapta la gusturile personale.

Origin

Fotoliul Origin își ia inspirația din femei, atât în formele sale sinuoase, cât și în abilitatea sa versatilă de a se schimba și transforma în diferite combinații, îmbrăcat în culori, țesături și texturi care pun în evidență formele și linile.

Artichoke

Artichoke este un fotoliu care este minunat de elegant, indiferent de opțiunea de tapiserie pe care o alegeți: țesătură, piele ecologică. Forma sa simplă, învăluitoare și modelabilă vă îndeamnă pur și simplu să vă cufundați în îmbrățișarea sa.

Vivì

Vivì trece de la expansiv la intim prin oferirea unui mic loc în care sufletul poate căuta refugiu. Spătarul său înalt este inspirat de modelul ‘Madame G’, iar deși păstrează aceste caracteristici, își modifică și dimensiunea. Scaunul său păstrează baza caracteristică în formă de coadă, care amintește de trenul unei rochii de seară, iar ‘Vivì’ este disponibil și în variante pivotante, cu spațiu de depozitare, în piele sau țesătură.

Milla

Caracterizat de spătarul său rotund și învăluitor și de scaunul circular, „Milla” este un scaun primitor cu stil, care nu ocupă prea mult spațiu datorită dimensiunilor compacte.

Drusilla

Fotoliul Drusilla în stilul inconfundabil din anii ’70. Cu designul său în formă de ou, picioare subțiri și proporții compacte, Drusilla este un fotoliu de conversație nu foarte adânc, cu un spătar primitor unde se pot sprijini confortabil brațele, pentru cei care iubesc stilul fără a renunța la confort.

Dona G

Scaunul rămâne neschimbat cu baza sa caracteristică în formă de coadă, amintind de trenul unei rochii de seară, în timp ce spatele „Dona G”, se transformă într-o rochie riguroasă cu martingale decorate cu franjuri. Este disponibil în piele sau material textil.