Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Outdoor

Cristobal

Cadru din aluminiu cu acoperire de pudră (poliester). Țesătură pentru exterior din sfoară (polipropilenă), rezistentă la apă și UV. Perne cu husă detașabilă pentru exterior din Sunbrella (100% acrilic), rezistentă la apă și UV. Umplutură pentru spumă de uscare rapidă pentru exterior (rezistentă la umiditate).

Cuyen

Cadru din aluminiu cu acoperire de pudră (poliester) și șnur din olefin (100% polipropilenă). Scaun cu umplutură rezistentă la apă, cu husă care nu se poate îndepărta, pentru exterior, din olefin (100% polipropilenă, 285 g/m2), rezistentă la apă și UV (7 grade). Pernele pentru spătar au huse detașabile, fabricate din olefin pentru exterior.

Balinesa

Un pat balinez spațios și confortabil, ideal pentru terase sau grădini spațioase. Are avantajul de a fi fabricat din polietilenă, ceea ce îl face rezistent și ușor, facilitându-i mobilitatea. Pernele sale exclusive din piele ecologică sunt opționale, crescând astfel nivelul de confort.

Itaca

Masa cu picior central fabricată din polietilenă. Are un blat compact din lemn care rezistă perfect umidității. Stabilitatea sa este garantată datorită bazei metalice care o susține.

Mallorca

Scaunul Mallorca este una dintre piesele indispensabile pentru terasa sau grădina ta. Înălțimea sa și designul confortabil sunt concepute pentru a se potrivi cu seturile CAPRI. Robust și ușor, are echilibrul perfect între calitate și design. Este disponibil în diferite culori și cu iluminare pe bază de energie solară.

Woody

Există multe tipuri de suporturi pentru sticle sau șampanie pe piață, dar ai găsit vreunul capabil să răcească și în același timp să redifice muzica ta preferată? Fabricat din plastic cu densitate medie, se potrivește perfect în orice tip de spațiu exterior, rezistând la temperaturi între -45 și +55 grade Celsius fără să își schimbe forma sau culoarea. Procesul său de fabricație îl face un obiect ușor, dar cu o rezistență înaltă la impact, astfel încât nu trebuie să ne preocupăm de întreținerea sa.

Litus Fotoliu Lounge

Litus Canapea

Litus Fotoliu

Litus Daybed