Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Paturi

Cuff

Cadru pat Cuff cu spătar tapitat, disponibil în versiuni duble sau simple, este un pat care devine elegant datorită detaliilor excepționale care îi conferă caracter, cum ar fi încheieturile de broască care punctează cele două clapete ale spătarului căptușit, plisarea care se desfășoară vertical, inserțiile din piele care îmbogățesc și ele cadrul patului și picioarele metalice vopsite în culori sofisticate. Disponibil cu husă complet detașabilă din țesătură, piele sau eco-piele, Cuff este produs în diverse versiuni

Saddle

Spătarul înalt tapitat și cadrul patului sunt elementele distincte ale patului Saddle. Caracteristicile distinctive ale spătarului patului sunt capitonajul și inserțiile valoroase din piele, care se regăsesc și în cadrul patului. Figura patului devine și mai ușoară datorită picioarelor din metal vopsit disponibile în numeroase finisaje. Alternativ, este posibil să se aleagă între alte diferite versiuni.

Squaring

Patul Squaring cu spătar este un exemplu de arhitectură pentru relaxare care pune accentul pe modernitatea formelor geometrice și tehnicile de execuție de avangardă. Cu o husă complet detașabilă disponibilă în țesătură, piele sau eco-piele, poate fi plasat în centrul camerei datorită designului său aparte. Sunt disponibile numeroase versiuni în ceea ce privește dimensiunile și configurația spătarului și a cadrului patului, pentru a oferi cea mai mare personalizare posibilă.

Full Moon

Full Moon este un pat dublu cu design, cu un spătar opulent care, cu capitonajul său sofisticat, încadrează patul și oferă o senzație de bogăție și moliciune, subliniată de cadrul patului drapat. Alte detalii distinctive sunt picioarele circulare din metal vopsit, disponibile într-o serie de variații de culori. Acest pat, al cărui nume evocă noaptea, și mai precis o lună plină evocatoare, este companionul perfect pentru a încuraja cele mai dulci și relaxante vise.

Madame C

Patul modern Madame C cu spătar este susținut deasupra solului de picioare subțiri tubulare din metal vopsit, disponibile în numeroase variații de culori. Cu o husă complet detașabilă din țesătură, piele sau eco-piele.

Bloom

Bloom este un pat modern cu o estetică sofisticată care rezultă din combinarea unei structuri moi și unui spătar simplu, ușor curbat în partea superioară. Husa complet detașabilă este realizată din țesătură, piele sau eco-piele în modelele Bloom.

Picabia

Patul cu linii neobișnuite care oferă celor care-l aleg numeroase opțiuni de personalizare, dând spațiu maxim creativității pentru un rezultat și un efect unic. Finisajul pernelor poate fi de o singură culoare, similar sau în contrast, în concordanță cu gusturile personale, oferind astfel patului un caracter complet diferit în funcție de combinațiile alese. Husa detașabilă este realizată din țesătură sau piele. Picioarele din lemn sunt disponibile în antracit gri sau nuc sau din metal vopsit mat. Patul modern tapitat Picabia este disponibil în versiuni duble sau simple.

Owen

Owen este un pat cu design modern, cu linii strict, curate și atemporale, care poate fi inclus în orice context fără a perturba caracterul său esențial. Husa detașabilă este realizată din țesătură, piele sau eco-piele, în timp ce picioarele sunt din metal vopsit, disponibile în diferite culori.

Fluff

Fluff este un pat dublu cu un design moale și rotunjit, dimensiunile generoase și formele confortabile ale acestui pat îl fac centrul absolut al zonei de dormit și locul pentru momente relaxante fără griji. Husa complet detașabilă este disponibilă în țesătură, piele sau eco-piele.

Campo

Un pat pentru a trăi și a aprecia valoarea sa vestimentară: Campo este realizat din țesătură, piele sau eco-piele și este decorat în jurul marginilor cu o cusătură de pătură exquisită, care poate fi ton în ton sau în contrast cu husa.