Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Paturi

Campo

Un pat pentru a trăi și a aprecia valoarea sa vestimentară: Campo este realizat din țesătură, piele sau eco-piele și este decorat în jurul marginilor cu o cusătură de pătură exquisită, care poate fi ton în ton sau în contrast cu husa.

Ada

Inspirat de sofa cu același nume, patul Ada păstrează același concept informal, dar sofisticat, de a pluti ca un avion. Spătarul său subțire îl face ideal pentru interioarele contemporane în care spațiul este versatil și adaptabil.

Skin

Un spătar sobru și minimalist adaugă o îmbrățișare primitoare unui pat cu dimensiuni compacte. Ușurința și minimalismul sunt calitățile distinctive ale lui Skin.

Chloè Luxury

Chloè Luxury este un pat discret care împarte plisajul distinctiv găsit în fotoliile cu același nume. Acest element atrăgător adaugă o notă de eleganță feminină și romanticism dormitorului.

Clip

Rotund și dramatic. Calități care creează o cameră de dormit exclusivă. Impactul sculptural al acestui pat este cel mai bine apreciat atunci când este amplasat în centrul camerei.

Royal

Atemporalitatea este caracteristica principală a modelului Royal. Proportiile reinterpretate ale acestui pat si iluzia de a pluti in aer il fac un obiect elegant pentru viata contemporana.

Kailua

Kailua se distinge printr-o structură acoperită cu piele sau țesătură, care este apoi învelită cu benzi de material care îmbunătățesc și mai mult design-ul său, făcându-l cu adevărat unic și special.

Nathan

Patul Nathan se mândrește cu o structură iconica din lemn tapițată cu o foaie de piele pe spătar, care îi proiectează și definează forma, în timp ce găzduiește perne moi și face patul solid și confortabil.

Papilo

Papilo are la bază dorința de a îmbunătăți dormitorul, combinând confortul și originalitatea. Acest produs simbolizează relaxarea și originalitatea, garantate de spătarul format din două perne foarte mari, moi și pufoase, și un cadrul patului disponibil în două versiuni care ridică spătarul la diferite înălțimi față de pardoseală.

Flann 2.o

Adevărata originalitate nu constă în aparență, ci în potrivirea perfectă cu o varietate de mobilier și în capacitatea de a fi protagonist în orice context. Flann surprinde prin schimbarea caracterului atunci când este tapițat în combinații mai îndrăznețe de țesătură.