Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Paturi

Bricola

Linii elegante și rafinate. Capul de pat se evidențiază, de asemenea, ca un panou ușor tapitat cu un design liniar și un caracter distinct, dar sensibil. Opțiunile disponibile includ versiunea cu picioare și versiunea cu un cadru înalt de pat, disponibilă cu cutie de depozitare. Husa poate fi personalizată cu materialele din colecția Pianca.

Configurații disponibile:

Domenica

Un pat în care vă puteți relaxa, citi și întinde în voie, învăluiți cu blândețe de formele moi ale unei structuri care creează un colț sigur și intim. O singură linie continuă desenează o siluetă delicată și organică. Conturul patului se lărgește în mod majestuos și apoi se curbează în jos într-o diagonală ascuțită, parcă pentru a închide forma în scopul de a proteja, ascunde sau adăposti.  Există o opțiune de container sub pat pentru o mai bună organizare a depozitării.

Configurații disponibile:

Rialto

Geometric și îndrăzneț, cu o personalitate deschisă și surprinzătoare. Atenuate de colțurile rotunjite, formele moderne și clare sunt marcate de elemente de separare cu un impact decorativ puternic, disponibile în lemn cu finisaj lacuit sau metalic. Structura este complet tapițată, iar husa poate fi personalizată cu țesături detașabile, piele sau piele sintetică.

Configurații disponibile:

Upholestered Wall Panels

Disponibile lacuite mat sau lucioase, cu atingere moale, în lemn, cu finisaje texturate, acoperite cu piatră, căptușite sau tapițate cu țesături sau piele, panourile noastre pot fi echipate cu iluminare din spate și spațiere în finisaje metalice, lacuite sau din lemn. Ele pot fi coordonate cu toate paturile platformă Pianca și integrate cu alte module precum rafturi și unități de depozitare.

Configurații disponibile:

Soft Wall Panels

Panouri de perete realizate din benzi modulare tapitate, conice la capăt pentru un strop de design și stil. Opțiunea de a include iluminare perimetrală sporește efectul vizual al acestor panouri, le îmbogățește și face ca patul să iasă în evidență ca starul spectacolului: unic, rafinat și regal. Combinarea cu panouri de perete netede din lemn sau lacuite este disponibilă ca opțiune, pentru o dinamică compozițională și texturală mai mare.

Dioniso

Disponibile în mat sau lacuite în luciu, cu atingere moale, din lemn, cu finisaje texturate, acoperite cu piatră, căptușite sau tapițate cu țesături sau piele, panourile noastre pot fi echipate cu iluminare din spate și spațiere în finisaje metalice, lacuite sau din lemn. Ele pot fi coordonate cu toate paturile platformă Pianca și integrate cu alte module precum rafturi și unități de depozitare.

Configurații disponibile:

Olos

Patul contemporan din familia Olos, proiectat de Mauro Lipparini și inspirat de designul nordic, reprezintă o viziune stilistică nouă și evoluată, caracterizată de o modernitate universală și capacitatea de a interpreta cu grație lumea „nopții”.

Nelson

Patul de lemn unic Nelson, reprezintă elementul cheie al acestei noi colecții de dormitoare. Caracteristicile sale distinctive includ liniile curate, analiza precisă a formelor și proporțiilor și grijă meticuloasă pentru detalii. Baza patului plată și subțire, de asemenea din lemn, se sprijină pe picioare subțiri de metal: elemente care dau impresia că patul Nelson este „suspendat”, ca și cum ar pluti în dormitor.

Blend

Patul modern Blend: un element puternic și distinctiv. Un cap de pat care se joacă cu designul combinat al unei secțiuni de piele emery și moliciunea capitonată. Compoziția structurii adaugă valoare secțiunii tapitate, creând o linie riguroasă care se lărgește de jos în sus, topindu-se cu spătarul căptușit și primitor, format din două perne mari.

River

Spătarul este adevăratul punct focal vizual al patului dublu River, moale și sugestiv: „aripile” laterale, continuarea secțiunii frontale, sunt un element decorativ și destul de primitor. Are un mare potențial de personalizare, datorită alegerii numeroaselor huse complet detașabile disponibile în țesături, piele sau eco-piele. Un pat contemporan care se simte perfect în mediile cu caracteristici estetice diferite și care se simte „acasă” atât în soluțiile tradiționale de mobilier, cât și când este combinat cu elemente de design contemporan.

Cuff

Cadru pat Cuff cu spătar tapitat, disponibil în versiuni duble sau simple, este un pat care devine elegant datorită detaliilor excepționale care îi conferă caracter, cum ar fi încheieturile de broască care punctează cele două clapete ale spătarului căptușit, plisarea care se desfășoară vertical, inserțiile din piele care îmbogățesc și ele cadrul patului și picioarele metalice vopsite în culori sofisticate. Disponibil cu husă complet detașabilă din țesătură, piele sau eco-piele, Cuff este produs în diverse versiuni

Saddle

Spătarul înalt tapitat și cadrul patului sunt elementele distincte ale patului Saddle. Caracteristicile distinctive ale spătarului patului sunt capitonajul și inserțiile valoroase din piele, care se regăsesc și în cadrul patului. Figura patului devine și mai ușoară datorită picioarelor din metal vopsit disponibile în numeroase finisaje. Alternativ, este posibil să se aleagă între alte diferite versiuni.

Squaring

Patul Squaring cu spătar este un exemplu de arhitectură pentru relaxare care pune accentul pe modernitatea formelor geometrice și tehnicile de execuție de avangardă. Cu o husă complet detașabilă disponibilă în țesătură, piele sau eco-piele, poate fi plasat în centrul camerei datorită designului său aparte. Sunt disponibile numeroase versiuni în ceea ce privește dimensiunile și configurația spătarului și a cadrului patului, pentru a oferi cea mai mare personalizare posibilă.

Full Moon

Full Moon este un pat dublu cu design, cu un spătar opulent care, cu capitonajul său sofisticat, încadrează patul și oferă o senzație de bogăție și moliciune, subliniată de cadrul patului drapat. Alte detalii distinctive sunt picioarele circulare din metal vopsit, disponibile într-o serie de variații de culori. Acest pat, al cărui nume evocă noaptea, și mai precis o lună plină evocatoare, este companionul perfect pentru a încuraja cele mai dulci și relaxante vise.

Madame C

Patul modern Madame C cu spătar este susținut deasupra solului de picioare subțiri tubulare din metal vopsit, disponibile în numeroase variații de culori. Cu o husă complet detașabilă din țesătură, piele sau eco-piele.

Bloom

Bloom este un pat modern cu o estetică sofisticată care rezultă din combinarea unei structuri moi și unui spătar simplu, ușor curbat în partea superioară. Husa complet detașabilă este realizată din țesătură, piele sau eco-piele în modelele Bloom.

Picabia

Patul cu linii neobișnuite care oferă celor care-l aleg numeroase opțiuni de personalizare, dând spațiu maxim creativității pentru un rezultat și un efect unic. Finisajul pernelor poate fi de o singură culoare, similar sau în contrast, în concordanță cu gusturile personale, oferind astfel patului un caracter complet diferit în funcție de combinațiile alese. Husa detașabilă este realizată din țesătură sau piele. Picioarele din lemn sunt disponibile în antracit gri sau nuc sau din metal vopsit mat. Patul modern tapitat Picabia este disponibil în versiuni duble sau simple.

Owen

Owen este un pat cu design modern, cu linii strict, curate și atemporale, care poate fi inclus în orice context fără a perturba caracterul său esențial. Husa detașabilă este realizată din țesătură, piele sau eco-piele, în timp ce picioarele sunt din metal vopsit, disponibile în diferite culori.

Fluff

Fluff este un pat dublu cu un design moale și rotunjit, dimensiunile generoase și formele confortabile ale acestui pat îl fac centrul absolut al zonei de dormit și locul pentru momente relaxante fără griji. Husa complet detașabilă este disponibilă în țesătură, piele sau eco-piele.

Campo

Un pat pentru a trăi și a aprecia valoarea sa vestimentară: Campo este realizat din țesătură, piele sau eco-piele și este decorat în jurul marginilor cu o cusătură de pătură exquisită, care poate fi ton în ton sau în contrast cu husa.

Ada

Inspirat de sofa cu același nume, patul Ada păstrează același concept informal, dar sofisticat, de a pluti ca un avion. Spătarul său subțire îl face ideal pentru interioarele contemporane în care spațiul este versatil și adaptabil.

Skin

Un spătar sobru și minimalist adaugă o îmbrățișare primitoare unui pat cu dimensiuni compacte. Ușurința și minimalismul sunt calitățile distinctive ale lui Skin.

Chloè Luxury

Chloè Luxury este un pat discret care împarte plisajul distinctiv găsit în fotoliile cu același nume. Acest element atrăgător adaugă o notă de eleganță feminină și romanticism dormitorului.

Clip

Rotund și dramatic. Calități care creează o cameră de dormit exclusivă. Impactul sculptural al acestui pat este cel mai bine apreciat atunci când este amplasat în centrul camerei.

Royal

Atemporalitatea este caracteristica principală a modelului Royal. Proportiile reinterpretate ale acestui pat si iluzia de a pluti in aer il fac un obiect elegant pentru viata contemporana.

Kailua

Kailua se distinge printr-o structură acoperită cu piele sau țesătură, care este apoi învelită cu benzi de material care îmbunătățesc și mai mult design-ul său, făcându-l cu adevărat unic și special.

Nathan

Patul Nathan se mândrește cu o structură iconica din lemn tapițată cu o foaie de piele pe spătar, care îi proiectează și definează forma, în timp ce găzduiește perne moi și face patul solid și confortabil.

Papilo

Papilo are la bază dorința de a îmbunătăți dormitorul, combinând confortul și originalitatea. Acest produs simbolizează relaxarea și originalitatea, garantate de spătarul format din două perne foarte mari, moi și pufoase, și un cadrul patului disponibil în două versiuni care ridică spătarul la diferite înălțimi față de pardoseală.

Flann 2.o

Adevărata originalitate nu constă în aparență, ci în potrivirea perfectă cu o varietate de mobilier și în capacitatea de a fi protagonist în orice context. Flann surprinde prin schimbarea caracterului atunci când este tapițat în combinații mai îndrăznețe de țesătură.

Sound

Sound oferă un echilibru între a fi la modă și a urmări o dimensiune familiară. În acest fel, spătarul său complet tapițat se integrează armonios cu structura sa mai streamlined, susținută de picioare metalice în patru finisaje: crom, alb, gri și maro.

Special

Natural

Essential

Premium

Contemporany

Fun Double

Curious

Brilliant

Stylish

Indy Tailor