Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Paturi

Bricola

Linii elegante și rafinate. Capul de pat se evidențiază, de asemenea, ca un panou ușor tapitat cu un design liniar și un caracter distinct, dar sensibil. Opțiunile disponibile includ versiunea cu picioare și versiunea cu un cadru înalt de pat, disponibilă cu cutie de depozitare. Husa poate fi personalizată cu materialele din colecția Pianca.

Configurații disponibile:

Domenica

Un pat în care vă puteți relaxa, citi și întinde în voie, învăluiți cu blândețe de formele moi ale unei structuri care creează un colț sigur și intim. O singură linie continuă desenează o siluetă delicată și organică. Conturul patului se lărgește în mod majestuos și apoi se curbează în jos într-o diagonală ascuțită, parcă pentru a închide forma în scopul de a proteja, ascunde sau adăposti.  Există o opțiune de container sub pat pentru o mai bună organizare a depozitării.

Configurații disponibile:

Rialto

Geometric și îndrăzneț, cu o personalitate deschisă și surprinzătoare. Atenuate de colțurile rotunjite, formele moderne și clare sunt marcate de elemente de separare cu un impact decorativ puternic, disponibile în lemn cu finisaj lacuit sau metalic. Structura este complet tapițată, iar husa poate fi personalizată cu țesături detașabile, piele sau piele sintetică.

Configurații disponibile:

Upholestered Wall Panels

Disponibile lacuite mat sau lucioase, cu atingere moale, în lemn, cu finisaje texturate, acoperite cu piatră, căptușite sau tapițate cu țesături sau piele, panourile noastre pot fi echipate cu iluminare din spate și spațiere în finisaje metalice, lacuite sau din lemn. Ele pot fi coordonate cu toate paturile platformă Pianca și integrate cu alte module precum rafturi și unități de depozitare.

Configurații disponibile:

Soft Wall Panels

Panouri de perete realizate din benzi modulare tapitate, conice la capăt pentru un strop de design și stil. Opțiunea de a include iluminare perimetrală sporește efectul vizual al acestor panouri, le îmbogățește și face ca patul să iasă în evidență ca starul spectacolului: unic, rafinat și regal. Combinarea cu panouri de perete netede din lemn sau lacuite este disponibilă ca opțiune, pentru o dinamică compozițională și texturală mai mare.

Dioniso

Disponibile în mat sau lacuite în luciu, cu atingere moale, din lemn, cu finisaje texturate, acoperite cu piatră, căptușite sau tapițate cu țesături sau piele, panourile noastre pot fi echipate cu iluminare din spate și spațiere în finisaje metalice, lacuite sau din lemn. Ele pot fi coordonate cu toate paturile platformă Pianca și integrate cu alte module precum rafturi și unități de depozitare.

Configurații disponibile:

Olos

Patul contemporan din familia Olos, proiectat de Mauro Lipparini și inspirat de designul nordic, reprezintă o viziune stilistică nouă și evoluată, caracterizată de o modernitate universală și capacitatea de a interpreta cu grație lumea „nopții”.

Nelson

Patul de lemn unic Nelson, reprezintă elementul cheie al acestei noi colecții de dormitoare. Caracteristicile sale distinctive includ liniile curate, analiza precisă a formelor și proporțiilor și grijă meticuloasă pentru detalii. Baza patului plată și subțire, de asemenea din lemn, se sprijină pe picioare subțiri de metal: elemente care dau impresia că patul Nelson este „suspendat”, ca și cum ar pluti în dormitor.

Blend

Patul modern Blend: un element puternic și distinctiv. Un cap de pat care se joacă cu designul combinat al unei secțiuni de piele emery și moliciunea capitonată. Compoziția structurii adaugă valoare secțiunii tapitate, creând o linie riguroasă care se lărgește de jos în sus, topindu-se cu spătarul căptușit și primitor, format din două perne mari.

River

Spătarul este adevăratul punct focal vizual al patului dublu River, moale și sugestiv: „aripile” laterale, continuarea secțiunii frontale, sunt un element decorativ și destul de primitor. Are un mare potențial de personalizare, datorită alegerii numeroaselor huse complet detașabile disponibile în țesături, piele sau eco-piele. Un pat contemporan care se simte perfect în mediile cu caracteristici estetice diferite și care se simte „acasă” atât în soluțiile tradiționale de mobilier, cât și când este combinat cu elemente de design contemporan.