Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Veioze și Lampadare

Birds TL 1

Montura din metal cu disc decorativ din alamă satinată. Difuzoarele sunt din sticlă suflată albă acidată. Cablu din PVC cu întrerupător și priză. Culoare: negru mat cu detaliu din alamă satinată.

Nordik TL 1

Montura din metal vopsit în negru mat. Abajurul este din foaie de PVC auriu acoperită cu țesătură neagră.

Hilton TL 1

Montura cromată. Abajurul este din folie de PVC acoperită cu țesătură. Difuzorul este din sticlă transparentă cu efect de nisipare.

Perlage PT 4

Montura din metal cu structură liniară de secțiune circulară. Finisaje disponibile: negru mat cu sticlă Pirex fumurie sau alamă satinată cu sticlă albă acidată.

Equinoxe PT 4

Montura cu brațe din metal cu finisaj crom sau alamă antichizată. Difuzoarele sunt din sticlă suflată transparentă.

Hilton PT 3

Montura cromată. Abajurul este din folie de PVC acoperită cu țesătură. Difuzorul este din sticlă transparentă cu efect de nisipare.

Gordon 561.31

Nastro 561.31

Legier 557.34

Legier 557.32

Molly 556.32

Filipa 555.31

Nastro 563.61

Nastro 563.62

Nastro 563.64

Nabila 552.32

Nabila 552.36

Osman 560.31

Modula

Modula este o colecție versatilă care creează jocuri neașteptate de lumină. Coloanele din cloistrele medievale au inspirat un efect Plissé, iar pietrele strălucitoare se reflectă într-un efect Crystal.

Shangai T

Ca toate produsele din prestigioasa colecție Shanghai, această lampă de masă Riflessi evocă echilibrul armonios și sugestiv al bastonașelor dispuse în formă de evantai din celebrul joc de care își poartă numele. Cele trei tuburi metalice care o compun sunt îmbogățite cu finisaje prețioase precum cupru satinat, aur satinat și crom negru satinat, oferind lampelor eleganță și versatilitate fără egal.

Dodo T

Eleganța incontestabilă a lampii de masă Dodo, o reinterpretare modernă a clasicului bec de lumină. Este formată dintr-un braț metalic satinat înclinat în partea superioară, care orientează sfera luminoasă în jos, creând un efect luminos intim și difuz. Formele pure sunt un joc de echilibru între linii și forme rotunde, care în ansamblu creează o subtilă senzație de armonie rafinată.

Twist T

Combinarea formelor esențiale și recurente, cum ar fi tubul de metal și becurile sferice din sticlă satinată, dau naștere unei lampi de suport cu totul originale, datorită aranjamentului neobișnuit al elementelor și atenției extraordinare acordate realizării acestei lampi. Becurile, care produc o lumină difuză și relaxantă, precum și baza elegantă din metal, pot fi personalizate în numeroase variante.

Dodo PT

Un design original care se manifestă ca un omagiu inovator al formelor clasice și funcționale. Structura metalică, cu geometrie liniară, interacționează cu formele sferice ale becurilor din sticlă satinată, care emit o lumină caldă și delicată și creează un efect de echilibru armonios, asemănător unui copac cu fructe luminoase și pendule.

Led Loop PT

O bijuterie a vieții de zi cu zi desenată de luminile și reflexiile metalelor nobile. Născută dintr-o cunoaștere profundă a materialelor și din experimentarea stilistică Riflessi, Led Loop este mult mai mult decât o lampă, este un elogiu adus eleganței și armoniei, o sculptură luminoasă scenică care transformă casa ta într-un loc fascinant și prețios.

Shangai PT

Modernă și sofisticată, lampa de podea Shangai este o elegantă încrucișare de corpuri tubulare care evocă echilibrul armonios al bastonașelor dispuse în formă de evantai din celebrul joc de care își poartă numele.

Twist PT

Sferele albe par să alunece ca într-un dans elegant în jurul rafinată structură de metal vopsit, comunicând un ușor accent de mișcare care, cu lumina difuză și senzuală a becurilor din sticlă satinată, împrăștie eleganță și atmosferă în mediul înconjurător.

Bardot

Elemente sferice sunt pereche cu siluete pătrate pentru a crea Bardot, lampa de design care, asemenea actriței cu același nume, simbolizează frumusețea atemporală datorită structurii sale geometrice rafinate.