Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Canapele Modulare

Curve

Într-o aparentă simplitate vizuală, materialele inovatoare și tehnologiile de producție sofisticate ascund versatilitatea extremă a utilizării și plăcerea unui confort neașteptat și la fel de seducător. „Curve” este un sistem de canapele care generează un nou spațiu atrăgător acasă: surprinzător, reconfortant și relaxant.

Mai multe variante disponibile:

Kintai

Îmbinând volume aerate și forme sculpturale, sistemul de canapele KINTAI aduce la viață linii primitori. Scaunele și spătarele se îmbină perfect în țesături noi și forme neașteptate. Curburile generoase coexistă armonios cu geometrii arhitectonice, definind un stil contemporan și inovator.

Mai multe variante disponibile:

Skyline

Liniile riguroase, flexibilitatea ridicată de design și eleganța atemporală definesc Skyline – un sistem de mobilier deosebit care se desfășoară de-a lungul unei baze subțiri și aerisite. Spătarele, brațele și elementele complementare sunt combinate pentru a forma multiple configurații și scena ideală pentru perne pufoase – elemente moi care se integrează în linii foarte clean ale sistemului de mobilier. Materialele textile alternative, catifeaua și pielea aduc aminte de texturi delicate și decisive, permițând conceptualizarea unor proiecte exclusive și unice.

Cosy

Sistemul de canapele Cosy reprezintă o abordare contemporană și inovatoare a sugestiilor și liniilor vintage. Designul priceput al curbilor și tapițeriei creează o joc original și fascinant al volumelor. Estetica vorbește despre confort, ospitalitate, tradiție și inovație.

Mai multe variante disponibile:

Byron

Combinația de brațe convenționale sau role mobile descompune compoziția, creând un stil dinamic și orientat spre proiect. Bujorul de materiale și texturi prezent în colecție dă viață unei multitudini de amestecuri creative. Stiluri neobișnuite, temperate de caracterul armonios al lui Byron, care emană întotdeauna bun gust echilibrat și rafinament.

Mai multe variante disponibile:

Square Line

Riguroasă, dar în același timp plăcut de moale, SQUARE LINE definește pura eleganță. Pernele de diferite dimensiuni și densitate învăluie spătarul, fără a obstrucționa fina linie de design. Diferitele combinații de perne permit configurări tradiționale sau compoziții textile moi și sofisticate.

Mai multe variante disponibile:

Fly

Profund elegant și susținut de picioare subțiri și solide, designul său rotund îi permite să fie cu adevărat o piesă de mobilier pentru casă. Cu adâncime variabilă, este potrivit pentru toate ocaziile. Orice familie poate găsi relaxare și confort cu ‘Fly’.

Mai multe variante disponibile:

Toby Wing

Disponibil atât în versiuni de colț, cât și cu șezlong, acest model reprezintă o soluție extrem de versatilă, menținând totuși o structură ușoară și ridicată, datorită picioarelor metalice mici, disponibile în mai multe finisaje diferite. Ultima ediție este versiunea cu picioare din rășină de metacrilat, care conferă o senzație suplimentară de ușurință și modernitate datorită transparenței sale.

Mai multe variante disponibile:

Matheola

Caracterizat printr-un aspect modern și esențial, Matheola este un model extrem de versatil care oferă atât soluții fixe, cât și de colț.

Mai multe variante disponibile:

Pralin

Inspirat de delicioasa cremă de pralină cu alune, modelul „Pralin” este o surpriză continuă, moale și catifelată. Cu baza sa subțire și semi-închisă sprijinită pe mici picioare ascunse din lemn finisat în mahon, „Pralin” este cel mai versatil model din colecție, deoarece poate fi complet detașat.

Mai multe variante disponibile: