Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Fotolii

Olos bergère

Noul fotoliu bergère oferă niveluri considerabile de relaxare, fiind caracterizat de contururi care indică un stil de viață elegant, riguros, seren și casual în același timp, prezentând o reinterpretare a designului modern de mijloc de secol, care ne aduce aminte de autenticitatea prelucrării lemnului curbat lamelar.

Mai multe variante disponibile:

Olos

Fotoliul Olos, proiectat de Mauro Lipparini, reprezintă o continuă experimentare între estetică și funcționalitate, precum și între echilibru și auto-promovare. Coaja este realizată din lemn curbat laminate, având un design sinuos și simplu, fiind susținută de piciorul central metalic cu funcție de rotație.

Mai multe variante disponibile:

Noor Lounge

Liniile esențiale și hotărâte ale cadrului metalic contrastează cu moliciunea scaunului și a spătarului, creând o imagine generală primitoare și contemporană. Discret și elegant, fotoliul de lounge Noor contribuie la crearea unui spațiu confortabil și prietenos, ideal într-o sufragerie sau într-un birou.

Seki

Pufurile moderne de podea Seki, care amintesc de pietrele lustruite de vânt și ploaie, creează o formă sculpturală și atrăgătoare care se integrează perfect în orice spațiu. Datorită absenței marginilor și unghiurilor drepte, cadrul aparent neregulat capătă forme diferite în funcție de unghiul din care sunt observate.

Sleek

Fotoliul Sleek, care se îmbină lin cu spațiul înconjurător, reprezintă o nouă idee de confort și atractivitate vizuală, capabilă să interpreteze dinamic nevoile celor care se așează pe el. Forma acestui elegant fotoliu, proiectat de Mauro Lipparini, cu tăieturi discrete și geometrii armonioase, aduce în minte spiritul nostalgic al modernismului italian din mijlocul secolului. Partea combinată a scaunului și spătarului stă pe o structură metalică cu un design estetic ușor. Fotoliul Sleek este disponibil în două versiuni: cu bază cu funcție de rotație sau cu patru picioare.

Mai multe variante disponibile:

Neuilly Lounge

Fabrice Berrux completează colecția de scaune Neuilly (care include un scaun și un taburet) prin îmbogățirea acesteia cu fotoliul Neuilly lounge și cu taburetul Neuilly. Cadrul metalic subțire tubular imediat recunoscut susține volumele mari ale scaunului și spătarului/brațelor, care, cu forma sa semicirculară, te primește într-o îmbrățișare confortabilă.

Mai multe variante disponibile:

Colibrì

Fotoliul cu spătar înalt Colibrì pare ușor, dar în același timp emană o prezență impunătoare în orice spațiu. Acest fotoliu are un scaun generos care își primește confortabil oaspeții și îi învăluie cu spătarul său mare. Scaunul și spătarul supra-dimensionate sunt susținute de o bază aparent subțire, creând un joc interesant de echilibre.

Mai multe variante disponibile:

Clessidra

Silueta delicată a taburetului de designer Clessidra urmează o dezvoltare circulară, devenind concavă în partea centrală. Moliciunea și funcționalitatea fac aceste taburete ideale pentru utilizarea în dormitor, ca măsuțe de noapte, sau în sufragerie, ca măsuțe de serviciu lângă canapea. Taburetul este complet tapițat în material textil; partea superioară este de asemenea disponibilă în piele pentru un plus de rafinament

Tirella

Amestecând ingredientele într-un mod fără precedent, se obține o rețetă nouă, un gust nou, o formă nouă. Un concept diferit al pernei, modul de combinare a diferitelor elemente, inspirația desprinsă din forma probelor de material așezate pe vârful unei mese de tăiat și din hainele puse la uscat pe sfoară într-o zi însorită: acestea sunt ingredientele pentru noua rețetă elaborată pentru fotoliul Tirella.

Mai multe variante disponibile:

Pil

Fotoliul Pil este inspirat de obiectul care în sine este un simbol al moliciunii, perna: de obicei interpretată ca un accesoriu, aici perna joacă rolul principal, fiind modelată și adaptată pentru a crea cel mai confortabil fotoliu care transmite relaxare. Componentele principale ale lui Pil sunt perna de spătar și perna de scaun.