Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Fotolii

Olos bergère

Noul fotoliu bergère oferă niveluri considerabile de relaxare, fiind caracterizat de contururi care indică un stil de viață elegant, riguros, seren și casual în același timp, prezentând o reinterpretare a designului modern de mijloc de secol, care ne aduce aminte de autenticitatea prelucrării lemnului curbat lamelar.

Mai multe variante disponibile:

Olos

Fotoliul Olos, proiectat de Mauro Lipparini, reprezintă o continuă experimentare între estetică și funcționalitate, precum și între echilibru și auto-promovare. Coaja este realizată din lemn curbat laminate, având un design sinuos și simplu, fiind susținută de piciorul central metalic cu funcție de rotație.

Mai multe variante disponibile:

Noor Lounge

Liniile esențiale și hotărâte ale cadrului metalic contrastează cu moliciunea scaunului și a spătarului, creând o imagine generală primitoare și contemporană. Discret și elegant, fotoliul de lounge Noor contribuie la crearea unui spațiu confortabil și prietenos, ideal într-o sufragerie sau într-un birou.

Seki

Pufurile moderne de podea Seki, care amintesc de pietrele lustruite de vânt și ploaie, creează o formă sculpturală și atrăgătoare care se integrează perfect în orice spațiu. Datorită absenței marginilor și unghiurilor drepte, cadrul aparent neregulat capătă forme diferite în funcție de unghiul din care sunt observate.

Sleek

Fotoliul Sleek, care se îmbină lin cu spațiul înconjurător, reprezintă o nouă idee de confort și atractivitate vizuală, capabilă să interpreteze dinamic nevoile celor care se așează pe el. Forma acestui elegant fotoliu, proiectat de Mauro Lipparini, cu tăieturi discrete și geometrii armonioase, aduce în minte spiritul nostalgic al modernismului italian din mijlocul secolului. Partea combinată a scaunului și spătarului stă pe o structură metalică cu un design estetic ușor. Fotoliul Sleek este disponibil în două versiuni: cu bază cu funcție de rotație sau cu patru picioare.

Mai multe variante disponibile:

Neuilly Lounge

Fabrice Berrux completează colecția de scaune Neuilly (care include un scaun și un taburet) prin îmbogățirea acesteia cu fotoliul Neuilly lounge și cu taburetul Neuilly. Cadrul metalic subțire tubular imediat recunoscut susține volumele mari ale scaunului și spătarului/brațelor, care, cu forma sa semicirculară, te primește într-o îmbrățișare confortabilă.

Mai multe variante disponibile:

Colibrì

Fotoliul cu spătar înalt Colibrì pare ușor, dar în același timp emană o prezență impunătoare în orice spațiu. Acest fotoliu are un scaun generos care își primește confortabil oaspeții și îi învăluie cu spătarul său mare. Scaunul și spătarul supra-dimensionate sunt susținute de o bază aparent subțire, creând un joc interesant de echilibre.

Mai multe variante disponibile:

Clessidra

Silueta delicată a taburetului de designer Clessidra urmează o dezvoltare circulară, devenind concavă în partea centrală. Moliciunea și funcționalitatea fac aceste taburete ideale pentru utilizarea în dormitor, ca măsuțe de noapte, sau în sufragerie, ca măsuțe de serviciu lângă canapea. Taburetul este complet tapițat în material textil; partea superioară este de asemenea disponibilă în piele pentru un plus de rafinament

Tirella

Amestecând ingredientele într-un mod fără precedent, se obține o rețetă nouă, un gust nou, o formă nouă. Un concept diferit al pernei, modul de combinare a diferitelor elemente, inspirația desprinsă din forma probelor de material așezate pe vârful unei mese de tăiat și din hainele puse la uscat pe sfoară într-o zi însorită: acestea sunt ingredientele pentru noua rețetă elaborată pentru fotoliul Tirella.

Mai multe variante disponibile:

Pil

Fotoliul Pil este inspirat de obiectul care în sine este un simbol al moliciunii, perna: de obicei interpretată ca un accesoriu, aici perna joacă rolul principal, fiind modelată și adaptată pentru a crea cel mai confortabil fotoliu care transmite relaxare. Componentele principale ale lui Pil sunt perna de spătar și perna de scaun.

Bahia

„Visul american” al anilor ’50 prinde viață într-un echilibru perfect între elementele subțiri ale cadrului metalic și formele moi și primitoare ale fotoliului Bahia. Fotoliul pentru design interior, alături de scaunul Bahia, de la care își trage inspirația, definește o nouă familie de produse: o colecție pentru o gamă largă de utilizări, de la contexte rezidențiale la cele de ospitalitate.

Caillou

Un fotoliu elegant care își datorează personalitatea liniilor curate și moi, formelor rotunjite și învăluitoare, și detaliilor rafinate și prețioase.

Mai multe variante disponibile:

Coquille

Colecția are o estetică sculpturală și foarte distinctivă, includând canapele, fotolii, paturi de zi și taburete.

Mai multe variante disponibile:

Gradisca

Structura oferă confort și stabilitate suplimentară datorită celor două picioare din față din lemn masiv.

Mai multe variante disponibile:

Guest

Fotoliul Guest își găsește spațiul său de cameo în mica capsulă dedicată exclusiv produselor tapițate în cadrul colecției mai largi Ceci est un Caillou.

Mai multe variante disponibile:

Sweet Embrace

Un fotoliu de lectură cu spătar înalt, ale cărui design este inspirat de cele mai tradiționale forme, este reinterpretat cu o înfățișare modernizată și atractivă.

Mai multe variante disponibile:

Ice Breaker

Un proiect de design unic în care liniile paralele și perpendiculare se intersectează construind arhitecturi minimale: astfel, scaunul fotoliului este separat de spătarul său, într-un echilibru aparent pe întreaga structură.

Mai multe variante disponibile:

Toro

Asemenea unui arhetip antic, cadrul subțire din metal vopsit cu pulberi în relief reușește să fie durabil fără a sacrifica dinamismul formelor care, ca într-un joc, învăluie armonios într-o îmbrățișare caldă.

Mai multe variante disponibile:

Love Story

Momente confortabile de fericire, de trăit împreună. Love Story sunt o pereche de fotolii în perfectă armonie, o armonie a formelor și culorilor ideale pentru orice spațiu, de la living până la camerele copiilor. Datorită mânerului și roților retrase, este ușor să le mutați ori de câte ori doriți.

Mai multe variante disponibile:

Zeppelin

Relaxarea întâlnește tehnologia. Zeppelin este un sistem stereo mobil care îți permite să asculți muzica ta preferată oriunde în casă. Cu ajutorul unei stații de andocare de ultimă generație, controlul său va fi simplu și practic.

Mai multe variante disponibile:

Prince

Amuzant, moale, creativ. Prince colorează fiecare spațiu aducând vivacitate și prospețime. Prince este plăcerea de a juca cu contrastul între șnururile și cusăturile cusute pentru a-ți pune stilul în evidență. Disponibil în șase variante diferite, toate ușor de dezasamblat, Prince este taburetul pe care îl căutai pentru a-ți da personalitate spațiilor tale.

Pills

Armonie a contrastelor. Dualitatea dintre liniile drepte ale picioarelor și curbele moi ale suprafețelor capitonate. O mulțime de forme și posibilități infinite de personalizare.

Sigmund

O bancă tapițată care evocă, reinterpretându-l, gustul design-ului anilor ’50-’60. Sigmund oferă diverse posibilități de amenajare care îmbină un stil rafinat – definit de liniile extravagante ale pernelor și picioarelor sale – cu funcționalitate maximă în toate spațiile casei.

Mai multe variante disponibile:

Puppet

Puppet este o interpretare volumetrică a unui gest frecvent, acela de a da forma din nou pernei. Și este chiar o pernă moale care servește drept spătar, îmbrățișând scaunul rotund.

Paicific

Un scaun cu forme organice, cu linii curbate și volume suprapuse. Pacific este un obiect de colecție, în care designul devine un instrument pentru exprimarea unui limbaj personal.

Hall

Hall se naște din dorința de a transforma un pahar de lichior într-un scaun. De fapt, traducerea stilistică a creat o șezută cu accente regale în proporții și forme.

Vento

Scaunul Vento trage inspirație din natură, permițând formelor organice simple să fie curbate și modelate intuitiv de către forțele naturii.

Octavia

Informală ca gestul de a lăsa o rochie sau o jachetă pe scaun. Octavia este o primire moale, în care o tapițerie deja șifonată și dezordonată intră în contrast cu structura riguroasă din metal.

Beetle

Un proiect care se inspiră din aspectul caracteristic al gândacilor. Carcasa este, de fapt, împărțită în trei părți și susținută cu eleganță de picioarele subțiri din metal. Linii exterioare sunt tensionate și definite, iar umplutura este moale și abundentă.

Softy

Baza din metal și tapițeria exterioară din piele își exprimă sufletul vintage și creează un contrast plăcut cu umplutura generoasă a șezutului, dând naștere unui joc de senzații materiale care îi conferă o mare eleganță.

Cut

Detaliul croitoriei devine proiectul. Cut este un scaun caracterizat de „absența” protagonismului, în care conturul armonios dezvăluie toată comoditatea într-un cocon conturat, întrerupt de cusături continue care sugerează și întrerup volumele.

Duffle

Forme impecabile, intemporale, expresia unei estetici atemporale, actualizate cu trăsături echilibrate de inovație, atât în linia carcasei, cât și în piciorul disponibil în metal în diferite finisaje sau în lemn de eucalipt și metal cu finisaj nichel negru.

Velvet

Velvet este noul fotoliu proiectat de Matteo Zorzenoni. Ridicat pe picioare din aluminiu turnat, devine o sortă de design unic într-o singură bucată, cu forme organice.

Blossom

Fotoliul Blossom se bazează pe un design moale cu linii curbate. Rezultatul este un fotoliu elegant și contemporan, care poate fi asortat cu canapeaua sau utilizat separat, alegând din numeroasele țesături ale colecției pentru a-l adapta la gusturile personale.

Origin

Fotoliul Origin își ia inspirația din femei, atât în formele sale sinuoase, cât și în abilitatea sa versatilă de a se schimba și transforma în diferite combinații, îmbrăcat în culori, țesături și texturi care pun în evidență formele și linile.

Artichoke

Artichoke este un fotoliu care este minunat de elegant, indiferent de opțiunea de tapiserie pe care o alegeți: țesătură, piele ecologică. Forma sa simplă, învăluitoare și modelabilă vă îndeamnă pur și simplu să vă cufundați în îmbrățișarea sa.

Vivì

Vivì trece de la expansiv la intim prin oferirea unui mic loc în care sufletul poate căuta refugiu. Spătarul său înalt este inspirat de modelul ‘Madame G’, iar deși păstrează aceste caracteristici, își modifică și dimensiunea. Scaunul său păstrează baza caracteristică în formă de coadă, care amintește de trenul unei rochii de seară, iar ‘Vivì’ este disponibil și în variante pivotante, cu spațiu de depozitare, în piele sau țesătură.

Milla

Caracterizat de spătarul său rotund și învăluitor și de scaunul circular, „Milla” este un scaun primitor cu stil, care nu ocupă prea mult spațiu datorită dimensiunilor compacte.

Drusilla

Fotoliul Drusilla în stilul inconfundabil din anii ’70. Cu designul său în formă de ou, picioare subțiri și proporții compacte, Drusilla este un fotoliu de conversație nu foarte adânc, cu un spătar primitor unde se pot sprijini confortabil brațele, pentru cei care iubesc stilul fără a renunța la confort.

Dona G

Scaunul rămâne neschimbat cu baza sa caracteristică în formă de coadă, amintind de trenul unei rochii de seară, în timp ce spatele „Dona G”, se transformă într-o rochie riguroasă cu martingale decorate cu franjuri. Este disponibil în piele sau material textil.

Mater Familias

Caracteristicile colecției Mater Familias sunt cuprinse într-un fotoliu esențial, elegant și în același timp extrovertit. Ca un cuib prețios, cât de mic și special, fotoliul Mater Familias oferă o experiență de confort întregii familii cu structura sa subțire și fermecătoare și cu scaunul său tipic stratificat.

Norman

Ușor ca formă și surprinzător de confortabil, Norman este un fotoliu caracterizat printr-un cadru metalic tubular care se înclină în față, ca și cum ar provoca pe cei care îl admiră. Echipat cu o carcasă și brațe tapițate în piele regenerată, Norman primește un spătar cu pernă moale, conceput pentru a oferi o experiență de confort elegantă, dar informală