Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Dressing-uri

Passepartout

PASSEPARTOUT este dulapul walk-in cu panouri de perete din spate care, datorită gamei variate de soluții și configurații, vă permite să vă organizați spațiul într-un mod practic și ordonat, fără a neglija niciodată aspectul estetic.

Weekend

WEEKEND este dulapul walk-in cu panouri laterale de adâncime redusă care organizează spațiul într-un mod rațional și practic. O gamă largă de accesorii îmbogățește Weekend, combinând finisaje texturate și metale elegante.

Doorless

Soluții moderne și versatile pentru dulapuri walk-in obținute prin combinarea diferitelor module ale sistemului nostru de dulapuri.Dați frâu liber imaginației și alegeți din numeroasele noastre aranjamente posibile și gama de accesorii care satisfac toate nevoile de organizare și mobilier!

Bellavista

Dulapul walk-in Bellavista creează atmosfera unei buticuri de modă sofisticate și bine organizate în interiorul casei. Fiecare ținută și accesoriu este la îndemână și la vedere, într-o prezentare făcută și mai funcțională cu ajutorul accesoriilor extensibile, precum sertarele din sticlă care pot fi dotate cu compartimente și bara extensibilă pentru pantaloni.

Panorama

Eleganța și prestigiul de primă clasă sunt caracteristici ale dulapului walk-in Panorama, o cameră reală cu finisaj Elm Medium și cu spătare în Loto Tortora și profile metalice în finisaj Titanium. În centru se află o insulă cu sertare extensibile cu panouri frontale din sticlă pentru accesorii vestimentare.

Stave

Ușile cu elemente decorative verticale, module curbate și mecanisme push-to-open sunt caracteristicile care definesc garderoba cu uși cu balamale exclusivă Stave. Sistemul push-to-open face ușa funcțională și estetic impecabilă: fără mânere, are aspectul unor panouri de perete, un trăsătura care face garderoba Stave potrivită în special pentru utilizare ca separator de camere.

Perry

Garderoba cu uși cu balamale Perry se remarcă prin ușa sa distinctivă cu ramă metalică prevăzută cu sticlă securizată sau panouri din diverse materiale, inclusiv piele, care pot fi, de asemenea, combinate. Garderoba, fie încorporată, fie plasată pe perete, poate fi dotată cu sistemul de deschidere Panorama, care permite ușii să se deschidă la 180 de grade, chiar și pe modulele de colț, oferind acces mai bun la conținutul garderobei. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică, care are și opțiunea de iluminare cu LED-uri.

Gola

Garderoba cu uși cu balamale Gola este disponibilă în diverse lățimi, ceea ce permite variația ritmului compoziției. Mânerul profilat încorporat în ușă poate fi poziționat în partea dreaptă sau stângă. Garderoba Gola poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică, care are și opțiunea de iluminare cu LED-uri.

Plissé

Garderoba cu uși cu balamale Plissé prezintă un joc distinctiv tridimensional de lumină și umbră. Panoul este disponibil în toate culorile lăcuite mate, oxidate, în finisaje eco-lemn și super-mate. Bandă centrală în toate culorile lăcuite mate, oxidate și lucioase și în finisajele eco-lemn. Garderoba Plissé poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică, care are și opțiunea de iluminare cu LED-uri.

Unika

Configurația aliniată pe un coridor și cu o unitate de capăt ca o bibliotecă; garderoba cu uși cu balamale Unika adaugă personalitate pentru un aspect distinctiv. Garderoba Unika poate fi încorporată sau plasată pe perete. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică, care are și opțiunea de iluminare cu LED-uri.