Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Dressing-uri

Passepartout

PASSEPARTOUT este dulapul walk-in cu panouri de perete din spate care, datorită gamei variate de soluții și configurații, vă permite să vă organizați spațiul într-un mod practic și ordonat, fără a neglija niciodată aspectul estetic.

Weekend

WEEKEND este dulapul walk-in cu panouri laterale de adâncime redusă care organizează spațiul într-un mod rațional și practic. O gamă largă de accesorii îmbogățește Weekend, combinând finisaje texturate și metale elegante.

Doorless

Soluții moderne și versatile pentru dulapuri walk-in obținute prin combinarea diferitelor module ale sistemului nostru de dulapuri.Dați frâu liber imaginației și alegeți din numeroasele noastre aranjamente posibile și gama de accesorii care satisfac toate nevoile de organizare și mobilier!

Bellavista

Dulapul walk-in Bellavista creează atmosfera unei buticuri de modă sofisticate și bine organizate în interiorul casei. Fiecare ținută și accesoriu este la îndemână și la vedere, într-o prezentare făcută și mai funcțională cu ajutorul accesoriilor extensibile, precum sertarele din sticlă care pot fi dotate cu compartimente și bara extensibilă pentru pantaloni.

Panorama

Eleganța și prestigiul de primă clasă sunt caracteristici ale dulapului walk-in Panorama, o cameră reală cu finisaj Elm Medium și cu spătare în Loto Tortora și profile metalice în finisaj Titanium. În centru se află o insulă cu sertare extensibile cu panouri frontale din sticlă pentru accesorii vestimentare.

Stave

Ușile cu elemente decorative verticale, module curbate și mecanisme push-to-open sunt caracteristicile care definesc garderoba cu uși cu balamale exclusivă Stave. Sistemul push-to-open face ușa funcțională și estetic impecabilă: fără mânere, are aspectul unor panouri de perete, un trăsătura care face garderoba Stave potrivită în special pentru utilizare ca separator de camere.

Perry

Garderoba cu uși cu balamale Perry se remarcă prin ușa sa distinctivă cu ramă metalică prevăzută cu sticlă securizată sau panouri din diverse materiale, inclusiv piele, care pot fi, de asemenea, combinate. Garderoba, fie încorporată, fie plasată pe perete, poate fi dotată cu sistemul de deschidere Panorama, care permite ușii să se deschidă la 180 de grade, chiar și pe modulele de colț, oferind acces mai bun la conținutul garderobei. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică, care are și opțiunea de iluminare cu LED-uri.

Gola

Garderoba cu uși cu balamale Gola este disponibilă în diverse lățimi, ceea ce permite variația ritmului compoziției. Mânerul profilat încorporat în ușă poate fi poziționat în partea dreaptă sau stângă. Garderoba Gola poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică, care are și opțiunea de iluminare cu LED-uri.

Plissé

Garderoba cu uși cu balamale Plissé prezintă un joc distinctiv tridimensional de lumină și umbră. Panoul este disponibil în toate culorile lăcuite mate, oxidate, în finisaje eco-lemn și super-mate. Bandă centrală în toate culorile lăcuite mate, oxidate și lucioase și în finisajele eco-lemn. Garderoba Plissé poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică, care are și opțiunea de iluminare cu LED-uri.

Unika

Configurația aliniată pe un coridor și cu o unitate de capăt ca o bibliotecă; garderoba cu uși cu balamale Unika adaugă personalitate pentru un aspect distinctiv. Garderoba Unika poate fi încorporată sau plasată pe perete. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică, care are și opțiunea de iluminare cu LED-uri.

Thick

Cu designul său modern distinctiv și liniar, garderoba cu uși cu balamale Thick se remarcă prin ușile sale solide cu o grosime de 3 cm, care pot fi personalizate cu o gamă extinsă de mânere. Este disponibilă în finisaje mate sau oxidate lăcuite. Garderoba Thick poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț. La fel ca toate garderobele cu uși cu balamale, poate fi proiectată cu un panou lateral de sticlă și interiorul poate fi prevăzut cu partiția cu ramă metalică și iluminare LED.

Layer Sliding Door

Layer este o garderobă cu uși glisante foarte funcțională cu un aspect contemporan. Ușa cu sticlă striată sau fumurie – care creează un spectacol spectaculos de transparență – vă permite să țineți evidența conținutului fiecărui compartiment. Rama ușii, cu mâner încorporat, oferă oportunități ample pentru a crea un aspect personalizat, inclusiv opțiunea de a combina sticla cu alte materiale.

Class Sliding Door

Ușa glisantă este o soluție rafinată și, în același timp, funcțională pentru finisarea dulapului cu suprafețe mobile de dimensiuni considerabile, optimizând spațiul disponibil. Garderoba cu uși glisante Class are o mâner sculptat în inserția de lemn masiv, un detaliu de o calitate autentică, lucrat manual, cu o atingere naturală de căldură adăugată.

Crystal Sliding Door

Garderoba cu uși glisante Crystal se remarcă prin lățimea și adâncimea sa generoase; modul echipat cu sertar, bară de suspendare și șină pentru pantaloni extensibilă. Disponibilă în versiune cu oglindă. Profilul este realizat din oțel inoxidabil periat sau bronz și în toate culorile lăcuite mate, oxidate sau metalice. Garderoba Crystal poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț.

Dover Sliding Door

Liniile sunt evidențiate pe garderoba cu uși glisante Dover. Disponibilă în toate culorile lăcuite mate și oxidate, precum și în finisaje eco-lemn și super-mate.

Plissé Sliding Door

Repetarea în 3D a luminii și umbrei este ceea ce face garderoba cu uși glisante Plissé atât de distinctivă. Panourile care alcătuiesc ușa garderobei Plissé pot avea două finisaje diferite. Garderoba cu uși glisante Plissé poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț.

Gola Sliding Door

Cu un aspect minimalist, potrivit pentru camere de toate tipurile, garderoba cu uși glisante Gola are profile de înălțime completă care servesc drept mânere. Garderoba Gola poate fi încorporată, plasată pe perete sau montată într-o configurație de colț.

TV Door

Precizie, funcționalitate și eleganță. Modulul încorporat este conceput pentru a găzdui televizorul, care este încadrat ca o fotografie și este parte integrantă a ușii fără a compromite volumul și forma sa. Puteți echipa modulele dulapului cu toate accesoriile din colecția Pianca, pentru a păstra lucrurile în ordine și curate.

Murano

Suprafețe fluide, la fel de simple ca materialul din care sunt realizate. Cadrul perimetral este proiectat pentru asemăna cu rama unei opere de artă: secțiunea „fălțuită” oferă o ramă discretă dar elegantă. Ușile, disponibile în mai multe finisaje de sticlă, dezvăluie conținutul cu un stil elegant și proaspăt.

Amalfi

Detaliile ingenioase ale artei măiestriei de dulgherie, utilizarea inteligentă a iluminării ascunse și integrarea celor mai moderne soluții pentru spațiile de birouri, fac din Amalfi ajutorul perfect pentru interpretarea fluidității vieții chiar acum, în loc să fie o hibridă a diferitelor genuri. Mânerele de ușă de lungime completă, coordonate sau contrastante cu ușa, accentuează designul geometric liniar al dulapului.

Plana

Minimalismul și versatilitatea devin libertatea de a personaliza și mobiliza. Ușile simple și line sunt disponibile lacuite, din lemn sau cu textură, completate de o gamă variată de mânere pentru a se potrivi cu uși cu balamale, uși culisante, uși culisante integrate și cu balamaua de deschidere la 180°.

Nastro

Nastro oferă o gamă variată de finisaje și soluții speciale pentru a satisface orice cerință estetică sau funcțională: modul cu sertare externe, modul cu punți, unitate instalată deasupra ușilor, unitate TV, unitate cu capăt deschis, precum și soluții personalizate de dimensiuni. Mânerele din aluminiu îngropate în uși, de înălțime completă, creează canale în culori lacuite sau cu finisaje metalice lucioase.

Milano

La fel ca și cum ar fi aranjate într-un butic personal, obiectele și hainele tale trebuie să fie puse în valoare și expuse cu eleganță și ordine. Ușile de sticlă, definite de un cadru Canna di Fucile sau Palladio, scot în evidență și adaugă un finisaj aranjamentelor. Accesoriile interioare vizibile își arată marele talent de a organiza eficient spațiile cu stil.

Verona

Caracteristicile dulapurilor de altădată sunt îmbrăcate cu un nou stil, datorită unei priviri contemporane care totuși evocă amintiri domestice. Dulapul Verona, cu tot farmecul reminiscențelor vechi, reprezintă o reinterpretare a ușilor clasice cu cadre și se joacă cu forme pătrate de dimensiuni diferite care creează întâlniri de linii verticale și orizontale, compoziții simetrice și asimetrice, precum și alternanțe liniare.

Tratto

Succesul acestui dulap constă în simplitatea sa constantă și în puterea liniilor sale minimaliste. Tratto integrează și amestecă părțile ușilor în timp ce sculptează mânerul din panoul ușii. Îngropat vertical, în apropierea marginii ușii, oferă o priză sigură atât pe ușile cu balamale, cât și pe cele culisante. Suprafețele sunt realizate din materiale uniforme disponibile în toate lacurile și tipurile de lemn ale colecției.

Manhattan

Un design proaspăt și modern inspirat de liniile contemporane ale esteticii minimale. Forma sofisticată a mânerului – constând într-o canelură verticală în marginea ușii și o suprafață interioară care poate fi personalizată cu finisaje lacuite, metalice și din lemn – aduce aminte de profilul conic al unei aripi.

Cornice

Linia subțire, neîntreruptă a cadrului desenează un contur discret și minimal. În aluminiu anodizat lac sau negru, acesta punctează cursul modulelor verticale sau tinde să se amestece atunci când este coordonat cu finisajul de suprafață al ușilor disponibile în finisajele lacate din sticlă, oglindă, lemn și textură, precum și din piele artificială și lacuri mat sau lucios.

Icona

Un design liniar și versatil, cu detalii sofisticate. Icona își exprimă personalitatea prin combinarea frumuseții discrete cu expresivitatea. Mânerul – îngropat în panoul de lemn – este un accent distinctiv și rafinat care poate fi personalizat pentru a se potrivi gusturilor individuale: puteți alege culori de lac sau finisaje metalice clasice sau mai sofisticate, în versiuni strălucitoare sau mate.

Crea

Un design rafinat cu o atracție elegantă și excentrică. Decorul geometric al ușilor oferă o juxtapunere a suprafețelor de sticlă lucioasă și mată. Dreptunghiurile de diferite dimensiuni, în proporții diferite, provin dintr-un limbaj artistic modern. Mânerul are un impact grafic puternic, tăind ușile într-o linie orizontală care accentuează frumusețea compoziției.

Raggio

Opulent, excentric și elegant, ornamentațiile fură spectacolul. Tăieturi verticale străbat suprafața ușii, alternând ca raze de lumină discontinuă, schițând linii dinamice și paralele. Lucioase sau mate, ele înfrumusețează suprafețele de sticlă sau oglinzi ale ușii. Mânerele se întind pe toată înălțimea marginii interioare a ușii și sunt disponibile în finisaj din aluminiu lacuit sau metalic.

Anteprima

În fiecare zi a vieții noastre – precum și în ocazii speciale – repetăm ritualul de a alege ce haine să purtăm și ce pantofi și accesorii să folosim cu ele. Anteprima a fost concepută pentru a însoți și inspira aceste alegeri. Elementele practice și fascinante permit o libertate de aranjare fără egal și pot fi personalizate într-o gamă largă de finisaje pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Teatro

Transparență, ușurință și simplitate. Structura de susținere a acestui dulap adoptă o structură vizibilă și distinctivă, precum și o ramă discretă pentru orice conținut, făcându-l perfect pentru orice mediu și stil. Părțile de împărțire, fără panouri interioare, asigură continuitate vizuală și spațială, accentuând ușurința acestui design.

Sipario

Perdelele se dezvăluie pentru a arăta eleganță, ordine și rafinament pe scenă. Sipario este format din module de dulap fără uși care pot fi combinate în mod liber pentru a se potrivi cerințelor practice individuale și preferințelor estetice. În versiunea cu ramă, gama vastă de finisaje este îmbogățită de o ramă lată care conferă aranjamentului un aspect și mai cald și sofisticat.

Island Up

Unicitate și stil. Un modul independent care reprezintă completarea perfectă a dulapurilor walk-in Pianca, care, precum cele mai exclusive buticuri, găzduiește accesorii de lux, bijuterii și obiecte valoroase încărcate de amintiri. Există multe tipuri de obiecte și îmbrăcăminte care pot fi depozitate în interior, iar accesoriile oferite includ sertare, vitrine din sticlă, rafturi, tăvi pentru depozitare și suporturi pentru pantofi. Versiunea cu bancă este practică și decorativă în același timp, oferind o soluție confortabilă și elegantă pentru a vă bucura de momente de relaxare, într-o atmosferă caldă și rafinată.

Snake

Un nou mod de a gândi despre dulapuri, creativitate care curge prin panourile și rafturile personalizate pentru a crea spații și forme funcționale, dar jucăușe. Montat pe perete sau fixat pe un panou. Dimensiunile personalizate permit crearea oricărei compoziții.

Vista

Elementul perfect pentru a completa dulapurile Pianca walk-in, disponibile în mai multe finisaje aceste uși creează o diviziune osmotică între spații. Curățenia formală, ușurința, modularitatea până la centimetru fac din Vista un sistem de ușă minim și extrem de versatil. Principala caracteristică este absența totală a cadrelor, în ambele versiuni ale acestor uși, din lemn și din sticlă. Singură sau dublă pistă, structura șinelor din aluminiu poate fi fixată la perete, tavan sau închisă, pentru un efect ascuns incredibil.

Entrance Living 01

Entrance Living 02

Entrance Living 03

Entrance Living 04