Image

NOAM redefinește conceptul de luxury furniture, oferind servicii complete de amenajare.

București | Barbu Văcărescu 241A
+40 (741) 716 717

contact@noam.ro

© 2030 NOAM Mobili Design | Toate drepturile rezervate.

Furnizorii NOAM

Colaborăm doar cu cei mai buni parteneri pentru ca tu să beneficiezi de cele mai înalte standarde de calitate.
0 +
Furnizori Italieni
0 +
Variante disponibile
0 %
Satisfacție garantată

Arredo3 Cucine

Arredo3 Cucine este un producător italian de bucătării care activează în industrie încă din 1984. Mai mult de 30 de ani mai târziu, Arredo3 poate arăta cu mândrie colecția lor magnifică de bucătării atât moderne, cât și tradiționale. Calitatea produselor și serviciilor Arredo3 este garantată și CERTIFICATĂ UNI EN ISO 9001:2008.

Bonaldo

Bonaldo este o modalitate de a-ți imagina, crea și a trăi. Bonaldo concepe și creează colecții de mobilier de design pentru spațiile de trai care conectează locuri și oameni, de la living la dormitor.

Artnova

Art Nova se orientează către realizarea de produse capabile să îmbrace cu armonie, stil și rigurozitate viața cotidiană contemporană, zi după zi, aliniindu-se la evoluția imaginii și funcționalității mobilierului.

Pianca

Design-ul Pianca își propune să personalizeze produsele și spațiile pentru a satisface nevoile persoanelor al căror stil de viață se bazează pe flexibilitate, mobilitate și schimbare, dar care totuși doresc să se simtă acasă, indiferent de circumstanțe.

Turati T4

În timp ce designul, artizanatul și calitatea au fost trăsături cheie ale conceptelor creative din anii ’90, în ultimii ani identitatea produselor Turati T4 a devenit din ce în ce mai asociată cu inovația tehnologică pentru a interpreta cerințele zonelor de lifestyle în care tehnologia și nevoia noastră de bunăstare joacă un rol tot mai important.

Natisa

NATISA se dedică în fiecare zi producției de mese de design. Datorită experienței extinse a echipei de lucru și celor mai avansate tehnologii, rezultatul este un produs de calitate capabil să modeleze mediul de unul singur.

Abordarea, caracterizată de echilibrul potrivit între inovație și tradiție, a permis NATISA să devină un punct de referință pentru toți cei care aleg producția de mese de design pentru a da un plus de personalitate locurilor în care locuiesc.